Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

BabyRiget

Joha ulddragt

Er du på udkig efter noget nyt og lækkert tøj til dit barn, og vil du hverken gå på kompromis med design eller kvalitet? Så kan du af god grund tage et kig forbi BabyRiget, der forhandler et både bredt og varieret sortiment af økologisk tøj og tilbehør til dit barn. Dette finder du fra flere lækre mærker, hvor du blandt andet kan finde Joha ulddragt. Disse fås i flere fine modeller, farver og med søde detaljer, der giver dig rig mulighed for at finde noget til dit barn. Ulddragterne herfra finder du desuden i høj kvalitet og i blød merinould, der er behageligt for dit barn. Dette er et godt valg for dig, der søger noget nyt og lækkert tøj til dit barn. Find Joha ulddragt på www.babyriget.dk.

Hust and Claire body

Om end du leder efter noget bestemt tøj til dit barn eller blot søger noget af høj kvalitet, kan du være sikker på, at finde gode muligheder hos BabyRiget. Her står de nemlig inde med et utroligt produktudvalg, hvor du kan finde alt fra stilet og moderne børnetøj og sko til legetøj, udstyr og andet. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du for eksempel finde frem til Hust and Claire body. Udvalget af disse går på flere skønne designs, mønstre og detaljer, der egner sig perfekt til dit barns klædeskab. Disse finder du af høj kvalitet samt med god pasform og funktionalitet. Find en fin Hust and Claire body til din baby på www.babyriget, og få fri fragt over 299kr.

11 May 2021