Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Crowdton

Grønne investeringer som børneopsparing?

Det er helt naturligt, at vi gerne vil hjælpe vores børn på vej, så de får en god start også på det voksne liv. Det kan være igennem studieboliger eller en fin børneopsparing, så studietiden ikke efterlader dem ruineret. Kombiner børneopsparingen med grønne investeringer hos Crowdton. Der er tale om crowdlending, som er et investeringskoncept, hvor investorerne sammen låner ud til projekter. Hos Crowdton er det til opførsel af solcelleparker. Samtidig så ønsker mange danskere at investere med hjertet, og ligesom at verdens regeringer også har større fokus på miljøvenlighed og klima, så kan man også selv tage finansielle beslutninger, som kan accelerere den grønne omstilling. Tænk bæredygtigt med din formue, og invester i crowdlending på crowdton.com. Uanset om det er til en børneopsparing eller en anden type opsparingskonto, så vil du få et stabilt afkast.

Aktiesparekonto 2020. Læs om nyhederne for denne type investeringskonto på crowdton.com

Det er populært med en Aktiesparekonto, men den har fået nogle begrænsninger i 2020, som gør, at den ikke kommer til at stige meget over 100.000 kroner. Mange havde gemt penge til side, fordi de forventede loftet på Aktiesparekonto vil blive 150.000 året efter. Det kommer tilsyneladende ikke til at ske. Mangler du et sted at investere dine ekstra penge? Så har Crowdton den perfekte mulighed til dig. Deres danske platform inden for crowdlending gør det nemt for alle danskere at investere.

Hvis du vil læse mere om børneopsparinger, grønne investeringer og Aktiesparekonto 2020, så klik ind på www.crowdton.com.

20 November 2020