Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Digitalvægten

Bordvægt til baby eller pakkevægt til din børnetøjswebshop?

Digitalvægten sælger bordvægte og pakkevægte. Du kan også købe specifikke babyvægte online, der er specialdesignet til formålet. Læs videre her samt på www.digitalvaegten.dk, hvor kundeservice vil stå klar til at besvare dine spørgsmål eller andre forespørgsler.

Stort udvalg af bordvægte og babyvægte på digitalvaegten.dk

Bordvægte kan være rigtig mange ting. Det kan være en laboratorievægt og pakkevægt. Det kan dog også være en babyvægt. Disse vægte til småbørn er specielt designet til at kunne give et præcist resultat, samtidig med at de er designet ergonomisk i forhold til barnet. Du vil være i stand til at købe babyvægte i høj kvalitet, samtidig med at priserne er gode. Hvis du også leder efter bordvægte til køkkenet eller butikken, kan denne kategori på digitalvaegten.dk også være værd at besøge. Fordi de har det meste inden for bordvægte. Chancen for ikke at finde det rette produkt er utrolig lav. Det kan også anbefales at shoppe hos Digitalvægten, da hele udvalget er af høj kvalitet. Så ingen grund til at være det mindste nervøs, hvis du køber en bordvægt eller andet hos webshoppen!

Pakkevægt - Mål pakkernes vægt præcist

Det er også nemt at købe pakkevægte i fantastisk kvalitet online hos Digitalvægten, som sælger mange modeller til at veje store eller små pakker. Det kan måske være, du har en webshop, som sælger babyudstyr eller børnetøj? Så vil en af disse pakkevægte blive din daglige følgesvend, så du ikke kommer i problemer med postvæsnet og skal til at betale bøder. Hos Digitalvægten har de inkluderet pakkevægte til 100-vis af formål. Spar penge på en pakkevægt nu, og kig også på resten af kataloget hos denne specialbutik på internettet. Du får typisk 2-3 dages levering.

Der er gode grunde til at købe pakkevægte, bordvægte m.m. hos Digitalvægten. Uanset om du kigger efter en babyvægt eller badevægt, vil du får mange års garanti og rigtig mange valgmuligheder. Kontakt en ansat fra firmaet for at få besvaret yderligere forespørgsler.

15 January 2021