Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Anders Heegaard

Skolefoto til børn i alle aldre

Det kræver en fotograf af en vis kaliber at kunne håndtere børn og skabe de bedste øjeblikke, især når det gælder børn og teenagere i større forsamlinger. Anders Heegaard er en dygtig skolefotograf, der er populær i Slagelse, Hørsholm og andre områder på Sjælland. Der er også rift om tiderne hos par, der skal giftes. Book ligeledes tid til bryllupsfoto online via www.andersheegaard.dk.

Det bedste skolefoto opstår ikke på tilfældig vis. Det kræver altså en kompetent skolefotograf, som er god til at samle børnene, og tager hånd om den enkelte. Et succesfuldt resultat skal både elskes af børn og forældre. Det skal være billeder, der også kommer til at vække begejstring senere hen i livet. Enhver opgave kan løses, både i forbindelse med billeder til folkeskoler, HTX og videregående uddannelser. Anders Heegaard sørger for skolefoto i bedste kvalitet - hver gang! Læs mere om denne skolefotograf online, og husk at booke i god tid. Der kan nemlig være rift om skolefotografering på bestemte datoer. Hele processen er gjort overskuelig på www.andersheegaard.dk.

Bryllupsfoto i fantastisk kvalitet - Book på andersheegaard.dk

Anders Heegaard fanger de bedste, magiske øjeblikke, også til bryllupper. Denne populære og dygtige fotograf tilbyder bryllupsfoto til arrangementer i Hellerup, Slagelse, KBH K og andre steder på Sjælland. Det er en beslutning, som man ikke kan tage om. De billeder, som tages, er dem, som I skal leve med resten af livet. Det bliver en dyr fornøjelse, hvis man prøver at spare for mange penge. Hvis I vil have fat i den eksklusive fotograf Anders Heegaard, så skal I booke tidligt. Se om jeres bryllupsdato er ledig på andersheegaard.dk, og tilmeld jer bryllupsfoto nu. Hvert bryllup behandles særligt for at skabe et unikt og personligt resultat, der afspejler jer. Det er blot nogle af de mange fordele ved at vælge denne bryllupsfotograf.

Anders Heegaard tager skolefoto af børn og bryllupsfoto af par, der nægter at gå på kompromis med en eneste detalje. I skal selvfølgelig have de bedste minder foreviget på fotopapir.

18 December 2020