Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Silkeprint

Billige takkekort i mærkbar bedre kvalitet på luksuriøst fotopapir

Du har mulighed for at skabe dine egne, unikke og samtidig billige takkekort på silkeprint.dk. Det er bl.a. populært at sende takkekort efter barnedåben. Så kan du jo med fordel trykke et flot billede af den nyfødte på det. Takkekort har også deres rolle efter bryllupper, runde fødselsdage og andre events, hvor man vil sende en særskilt tak til alle, der kom forbi og evt. for en modtaget gave. Fotokort på silkeprint.dk er selvfølgelig tilgængelige i flere formater heriblandt kvadratisk, stående og liggende. Mulighederne er vitterligt uendelige, når du navigerer dig rundt i softwaren, efter du har uploadet dine billeder online, men det er stadigvæk en brugervenlig oplevelse at designe originale takkekort. Skulle der alligevel opstå spørgsmål, så sidder Silkeprint klar til at besvare dem omgående.

Lille eller stor fotobog med børnebilleder? Så læs med her eller på silkeprint.dk

Et af de helt store hits i denne årstid er fotobøger, hvor Silkeprint både gør det muligt at skabe en lille eller stor fotografisk bog med dine billeder, som du har taget i løbet af året. Det kunne f.eks. være en gave til farmor eller til svigerfar, der vil elske at følge med i billeder fra din families liv. Så prøv at samle de bedste billeder af børnene, og skab en fantastisk og hjertevarmende julegave, der er helt igennem personlig. Fordi Silkeprint gør det selvfølgelig også nemt at skabe en custom fotobog med deres software. Uanset om billedbogen skal være lille eller stor, så er priserne favorable. Fotografiske bøger er billigere, da der ingen mellemled er hos Silkeprint. Kvaliteten er i top, og du får hurtig levering.

Skab en stor eller lille fotobog med ikoniske billeder af børnene, og design også takkekort til gode priser på silkeprint.dk.

15 December 2020