Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Lille Kry

Komfortabel stofble - Dit barn fortjener det bedste

Lille Kry byder på en masse forskellige lækre og smarte stofbleer. Med en stofble får man en ble, der er smart i form af, at de kan genbruges, som skåner miljøet, og så man ikke skal indkøbe så mange bleer. Lille Kry byder bl.a. på AIO stofbleer, som er en All In One ble, der er den nemmeste form for ble, for nye forældre. Denne type stofble kan nemt og hurtigt vaskes, og derefter genbruges. Bleerne fås i forskellige varianter, hvor man fx kan få en med et fastsyet indlæg i, eller andre, som har en lomme man kan putte sutten ned i. Dog skal bleen altid vaskes efter brug. Læs mere om produkterne på www.lillekry.dk.

Stofbind er foretrukket af mange danske kvinder

Man finder hos Lille Kry også et flot udvalg af lækre stofbind. De kan være smarte, hvis der døjes med kløe, svamp eller blødning, hvor de bløde materialer hjælper mod disse problemer. Stofbindene er også genanvendelige, så man skåner miljøet for en masse spild, hvor stofbindene blot skal vaskes efter brug. Der følger en række fordele med, ved de smarte stofbind. Herunder reduceret blødning, mindre irritation, større åndbarhed, mindre spild af plastik og store besparelser, da de er genanvendelige. Man kan også hurtigt vænne sig til at bruge de bløde stofbind, fremfor regulære plastik bind. Man skal blot vaske mere, i stedet for at købe ind. Klik eventuelt ind på www.lillekry.dk og læs meget mere om de forskellige muligheder og løsninger.

Besøg Lille Kry allerede i dag, hvis du søger smarte og genanvendelige løsninger til hverdagen, som skåner miljøet.

25 November 2020