Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Føniks Computer har alt inden for tilbehør til spillekonsoller og gamer hardware

Mangler du en specifik type tilbehør til spillekonsollerne dit barn har stående derhjemme, eller måske gamer hardware til gamer computere, har Føniks Computer alt hvad du skal bruge. Rigtig mange børn elsker ikke så overraskende gaming, og der bliver lavet en masse gode spil der egner sig perfekt til børn i alle aldre. Samtidig er godt gamer udstyr mere tilgængeligt end nogensinde før. Og alt det bedste gamer hardware, tilbehør til spillekonsoller og andet gamer udstyr, det finder du hos Føniks Computer lige nu.

Opdag smart tilbehør til spillekonsoller hos fcomputer.dk

Præcist som med pc gaming, er der masser af smart tilbehør til spillekonsoller man kan tilføje til sit gamer setup, og få endnu mere glæde ud af tiden foran skærmen. Hos www.fcomputer.dk finder du lige nu et bredt udvalg af smart tilbehør til spillekonsoller, som blandt andet tæller opladningsstationer til eksternt tilbehør, bilrat til når man spiler bilspil, opladningsgrip til din controller m.m. I den lidt mere lette ende af kataloget med tilbehør til spillekonsoller finder man bl.a. søde og flotte figurer med alle ens favorit karakterer fra konsolspil, fx Mario og Luigi og Pikachu. Perfekt som gaveide til dit barn, hvis han eller hun er glad for konsolgaming. Alle typer tilbehør til spillekonsoller man finder hos Føniks Computer leveres i høj kvalitet.

Alt inden for gamer hardware: fx kabinetter, lydkort og grafikkort

Foruden tilbehør til spillekonsoller, finder man bl.a. også alt hvad man skal bruge inden for gamer hardware hos forhandleren. Her finder man bl.a. gamer lydkort, gamer grafikkort og kabinetter til pc’er i flotte design. Begynder det efterhånden at knibe med at køre de spil dit barn ønsker på computeren, vil en opgradering af gamer hardware ofte være en god måde at komme problemet til livs. På den måde kan man fx. nøjes med at opgradere grafikkortet eller en anden type gamer hardware, i stedet for at skulle købe helt ny computer. Husk i den forbindelse at kundeservice hos Føniks Computer med glæde hjælper dig med at få svar på spørgsmål vedr. både tilbehør til spillekonsoller og gamer hardware.

10 January 2021