Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

HomeX.dk

Køb fodboldmål og basketball bolde til børn og voksne

Det er godt for børnene at røre sig, og hvis de får gode sportsvaner tidligt i livet, så er der måske også større chance for, at de holder dem ved lige. Nogle familier vælger at sætte fodboldmål op i haven, andre vælger at installere en kurv til basketball i indkørslen. Mulighederne er gevaldige, hvis man klikker ind på www.homex.dk, der byder på et førende sportsudvalg.

HomeX.dk forhandler fodboldmål til din have

Kigger du efter et fodboldmål til baghaven, parken eller fodboldbanen? HomeX.dk har et udvalg til dig, der ønsker et godt og stærkt fodboldmål, som ikke koster en formue. Du vil have mulighed for at købe fodboldmål i flere størrelser derinde. Du vil have adgang til et fodboldudvalg med kvalitetsmål. HomeX.dk sælger rigtig meget i fodboldudstyr. Det er ikke kun fodboldmål, du finder, men også drikkedunke, frisparksfigurer, kegler, net og overtræksveste. For at se en mere komplet liste over udstyret, bør du klikke direkte ind på www.homex.dk. Det er ikke blot fodboldmål og tilbehør til børn, der sælges, men også til voksne. Med hensyn til fodboldmål, så fås de både i aluminium og plast. Bestil med fri fragt samt andre positive servicemuligheder.

Gode priser på basketball bolde og kurve

Når man keder sig, så kan man altid skyde lidt på kurven i indkørslen. Derfor vælger mange også at installere disse et eller andet sted på matriklen. Uanset om det er børnene i familien, der elsker basketball, eller det er far eller mor, som godt kan lide at tage et spil i ny og næ, så har HomeX.dk udstyr til dig. Basketball standere plus kurve er bl.a. at finde derinde, men selvfølgelig også basketbolde i høj kvalitet. Inden for basketball bolde sælger de f.eks. modeller fra Spalding. Det er mærket, mange associerer med NBA (den øverste liga i USA). Så kigger du efter en basketball stander, basketbold eller kurv til basketball? Se de stærke priser online, og find sportsudstyr i høj kvalitet, der passer til børn og voksne.

6 February 2021