Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Legeskum

Aktivér dit barn med kravle sæt i legeskum og andet skum legetøj fra Legeskum

Leder du efter noget sjovt og underholdende legetøj, dit barn kan få stor glæde af? Så kan du med fordel besøge Legeskum, der forhandler et bredt udvalg af skum legetøj til børn i alle aldre. Herinde kan du for eksempel finde frem til kravle sæt i legeskum og forskelligt slags skum legetøj. Se de mange gode muligheder på www.legeskum.dk. 

Sjovt og udfordrende kravle sæt i legeskum fra legeskum.dk

Hvis du er på udkig efter noget nyt og underholdende legetøj til dit barn, og ønsker at finde noget, der kan aktivere og samtidig ikke er skadeligt for dit barn, kan det være en fordel at besøge Legeskum. Her står de klar med en lang række unikke løsninger, hvor du kan finde legeskum til børn i alle aldre. Herinde byder de for eksempel på kravle sæt i legeskum, som både er sjovt og udfordrende. Dette finder du i et bredt og varieret udvalg, der både byder på forskellige typer, former, farver og til forskellige formål. Med dette er der desuden rig mulighed for at aktivere og udfordre dit barn på en sjov og underholdende måde. Gå ikke glip af de kvalitetsrige kravle sæt i legeskum fra www.legeskum.dk. 

Rutschesæt, boldbassin, madrasser og andet skum legetøj

Foruden kravlesæt kan du også være sikker på, at finde et væld af gode muligheder for dig, der søger nyt legetøj til de mindste. Hos Legeskum forhandles nemlig et stort sortiment af unikke løsninger indenfor skum legetøj, hvor du altid har god chance for at finde noget, der falder i dit barns smag. Her kan du med fordel tage et kig på deres lækre udvalg af skum legetøj, som er perfekt til de mindste. Udvalget af dette går på alt fra madrasser og boldbassin til rutschesæt læringssæt og meget andet. Dermed kan dit barn både rutsche, balancere, hoppe, tumle og hvad fantasien ellers byder på. Skum legetøj herfra finder du desuden af høj kvalitet og 100% fri for ftalater. Se hele udvalget på www.legeskum.dk.

24 April 2021