Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Lirum Larum Leg

bObles krokodiller og uroer til babyer fra Lirum Larum Leg shoppen

Tøv ikke med at aflægge www.lirumlarumleg.dk et besøg, hvis du leder efter imponerende, skønne og kvalitetsbevidste sortimenter af diverse ting til dit barn. Hvad end du er på udkig efter legetøj eller børnemøbler, finder du det i højeste kvalitet og til favorable priser hos Lirum Larum Leg. Gå selv på udkig og find alt fra dukker og uroer til kvalitetsmærker, såsom bObles krokodiller og meget mere.

Skøn uro fra www.lirumlarumleg.dk. Køb nemt online!

En uro er centrum for ro og tryghed for dit barn, og du finder et bredt og skønt udvalg af dem via ovenstående link hos Lirum Larum Leg. Oplev den rene nostalgi, når du går på opdagelse i udvalget af uroer, som spænder bredt. Du finder uroer i en lang række forskellige størrelser og designs, alt efter hvilken der passer dit barn bedst. Vælg bl.a. mellem uroer formet som skyer og luftballoner, dyr og biler, universet og mange andre her på siden. Du er sikker på at finde en uro, dit barn vil elske at ligge under og falde i søvn til. Desuden forhandler Lirum Larum Leg udelukkende fra kvalitetsbrands, såsom Cam Cam, Vilac og Authentic Models m.fl.

Den velkendte bObles krokodille i mange farver

Hvis du leder efter et motorisk fremmende børnemøbel til dit barn, er ovenstående link det rette sted for dig at finde det. Lirum Larum Leg forhandler et flot udvalg af bObles krokodiller i flere forskellige farver, som dit barn kan udforske sin egen motorik og balance på. Det smarte ved bObles krokodillen er, at den både kan vippe, rulle og gynge m.m., så dit barn kan lege på alverdens måder med den. bObles krokodillen er altså både et børnemøbel, der forbedrer dit barns motorik, samtidig med at dit barn har det sjovt og kan udforske legens verden. Vælg mellem bObles krokodiller i en lang række skønne farver, alt efter dit barns favorit.

Lirum Larum Leg er din foretrukne forhandler af alt til børneværelset. Lad dig inspirere af de mange skønne sortimenter eller søg specifikt efter det produkt, du er på udkig efter til dit barn.

30 March 2021