Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Legebyen.dk

Festspil for 4 deltagere hos webshoppen Legebyen.dk (billig fragt)

Kataloget mangler ikke noget hos Legebyen.dk, der også kan hjælpe dig. Du finder f.eks. spil for 4 deltagere, så samtlige medlemmer i familien kan være med. Køb underholdning i form af festspil, der altid er en fornøjelse at tage frem. Zoom også ind på mærkerne heriblandt Quercetti, LEGO og Hubelino.

Kæmpe udvalg af spil for 4 deltagere - sjove og underholdende

Legebyen.dk har sørget for at holde priserne gode døgnet rundt i kategorien med spil for 4 deltagere, men selvfølgelig også resten af webshoppen. Der er rigtig mange spil, som er perfekte for 4 deltagere, og vi kommer kun til at kigge på nogle få af dem i denne artikel. Det kan 100 % anbefales, at du selv bevæger dig rundt i kategorien på www.legebyen.dk for at danne et mere komplet indtryk af mulighederne. De sælger nemlig ikke kun spil for 4 deltagere, men også til færre eller flere personer. Nogle interessante er Billedlotteri, Kragespillet og Mastermind. Partners er samtidig et godt spil, som kan være sjovt for 4 deltagere. Det er LynHistorier også, som er et af de mere populære produkter i denne kategori. Er du interesseret i at prøve noget nyt? Du finder ikke kun klassikerne, men også nye, spændende og moderne spil for omtrent 4 deltagere.

Festspil til børn og til et ældre publikum

Legebyen.dk sælger festspil både til den lille, intime fest og til den store gadefest, hvor alle vennerne og vennernes venner er inviteret. Nogle af de festspil, som fortjener at blive nævnt, er Uno, KLASK og Shuffleboard. Se også de andre spændende festspil via deres butik. Den byder f.eks. på The Heart Talks og Bagklog. Du kan købe Alias og 5 Seconds - alle sammen kvalitetsstærke festspil med masser af værdi.

Køb spil til børn og til voksne. Der findes sjove spil for 4 deltagere, hvor de små kan være med, samt festspil, der også henvender sig til et ældre segment. Legebyen.dk er, som navnet røber, også kendt for legetøj, og med mærker som Playmobil og Quercetti kan man ikke gå galt.

23 May 2021