Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Nikostine

Pannabane til en fair pris

Tager du et kig på deres hjemmeside her www.nikostine.dk, kan du hurtigt få et indblik i deres super store passion for kreativ leg og sport. Nikostine har et flot udvalg af sjove legebaner til udendørsbrug, der kan skabe et afgrænset areal af sport og leg. Se fx deres pannabane. En pannabane er en super sjov mulighed for leg og sport, som er inkluderende for børn. Denne bane kan opsættes rigtig mange steder, og kan skabe de helt perfekte rammer for en sjov og anderledes leg for børn. Hvis du har nogle spørgsmål til deres forskellige baner, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen.

Panna Arena forhandles hos Nikostine

Er du på udkig efter nogle sjove og nye baner til legepladsen, kan du altså få meget gavn af Nikostines hjemmeside her www.nikostine.dk, da de her har et stort udvalg af forskellige baner til udendørsbrug. Tag fx et kig på deres udvalg af Panna Arena, som skaber rammerne for en super sjov leg, der både henvender sig til piger og drenge. Med en Panna Arena i haven, på legepladsen, i skolegården eller i parken er der grobund for super sjov leg, der både skaber en god og naturlig motion samt et godt fællesskab iblandt spillerne. Hvis du har nogle spørgsmål til deres udvalg af baner og andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte dem. Besøg derfor deres hjemmeside her www.nikostine.dk, og få en masse inspiration af deres spændende udvalg af baner. Hold dig ikke tilbage med at kontakte dem, hvis du har nogle spørgsmål.

10 May 2017