Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Legebyen.dk

Se de mange typer af kuglebaner – via få klik

Er du på udkig efter det helt rette legetøj til dit barn? Det rigtige legetøj kan gøre utrolig meget for dit barn. Det kan udvikle barnets fantasi, evne til at tænke kreativt og logisk, samt barnets motoriske sans. Det ved de godt hos Legebyen.dk og derfor gør de alt hvad de overhovedet kan for at tilbyde et stort sortiment at fedt legetøj, der kan bruges i timevis. Et af de stykker legetøj som forhandles er de såkaldte kuglebaner. En kuglebane giver uendelige muligheder. Der er et utal af måder at sammensætte de forskellige dele og gennem leg vil barnet lære hvordan tyngdekraften fungerer og barnets evne til at tænke kreativt og logisk vil udfordres. Hos Legebyen.dk finder du kuglebaner fra flere forskellige mærker og i flere forskellige størrelser og modeller. Heriblandt fra HAPE, der laver fantastisk legetøj. Se det store udvalg på deres hjemmeside.

HAPE legetøj er i den grad populært – med god grund

Mærket HAPE står som sagt bag nogle af de helt fantastiske kuglebaner til børn. Hos Legebyen.dk finder du også andet HAPE legetøj, der er super spændende. HAPE har en mission om at forbedre børns færdigheder på en sjov måde. Udvalget af HAPE legetøj er enormt hos Legebyen.dk og byder både på farverige aktivitetstavler, dukkesenge og andre møbler til dukker, køkkener, værktøjsbænke og masser af andet sjovt legetøj, der hjælper barnet med at udvikle sine færdigheder. HAPE legetøj er fremstillet i naturlige materialer og med vandbaseret maling. Generelt er legetøjet i en utrolig høj kvalitet. Hos Legebyen.dk fås produkterne til skarpe priser – alle skal have råd til at investere i deres barn! Legetøj fra HAPE findes som sagt hos Legebyen.dk i stor stil og du kan selv tjekke det store udvalg ud. Det gør du ved at besøge deres hjemmeside, www.legebyen.dk, hvor du også kan læse mere om mærket samt finde legetøj fra en helt masse andre mærker.

Legebyen.dk giver dit barn muligheden for at udvikle sig. Se eventuelt mere på deres hjemmeside.

4 October 2017