Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Superhelten Legetøj

Er du ude efter legetøj som fx en Pokemon bamse?

Hvis du er på udkig efter nyt legetøj til en gave eller til dig selv, så har Superhelten Legetøj det bedste udvalg. På deres hjemmeside kan du købe legetøj i alle størrelser og former og til alle aldre af både børn og voksne. Sortimentet af legetøjet på superheltenlegetoej.dk består nemlig af både Lego, figurer, bamser, køretøjer, våben og alt andet, som du kunne forestille dig. Så hvis du er på udkig efter legetøj, så er superheltenlegetoej.dk det rette sted at klikke dig hen.

Som en del af Superhelten Legetøjs brede sortiment bestående af flere tusinde forskellige stykker legetøj, finder du selvfølgelig også Pokemon. I sortimentet af Pokemon på hjemmesiden, finder du både kort, samlemapper, bamser og legetøj. Så hvis du er på udkig efter en lille Pokemon figur eller Pokemon bamse til børneværelset eller kontoret, så kan du på superheltenlegetoej.dk både finde Pikachu og alle Pokemon vennerne og få hurtig levering.

Playmobil 1-2-3 og andre serier på superheltenlegetoej.dk

Playmobil er nærmest obligatorisk legetøj i enhver daginstitution og børneværelse, grundet dets gode holdbarhed og kreative og sjove fortællinger. Du kan på Superhelten Legetøjs hjemmeside superheltenlegetoej.dk købe Playmobil til både små og store piger og drenge. På hjemmesiden finder du nemlig både Playmobil Action, 1-2-3 og CityLife. Så hvis du har en fætter eller et barn i familien, som er vild med action, så overrask dem med en Playmobil Action pakke. Hos superheltenlegetoej.dk finder du både små og store og forskellige varianter fra Playmobil action varianten.

Klik dig ind på hjemmesiden superheltenlegetoej.dk og se det brede udvalg, og få hurtig levering til hele landet.

1 March 2018