Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Legebyen.dk

Italiensk Quercetti institutionslegetøj med hurtig levering hos Legebyen.dk

Legebyen.dk forhandler legetøj fra Quercetti, som især kendes fra institutioner. Du har måske også leget med det, dengang du var lille? Mærket fra Italien har eksisteret i flere generationer, og det har også været populært i danske fritidsordninger, skoler m.m., dengang vi var små. Det er stadigvæk noget rigtig stimulerende legetøj, som nutidens børn også synes er rigtig sjovt. Legebyen.dk er specialist i Quercetti og har ekstra meget i institutionslegetøj fra mærket. Quercetti produkter er selvfølgelig ekstra holdbare, og de kan tåle at blive leget med dagligt. En af favoritterne hos kreative børn er der kuglebaner. Det er en mulighed for at udfolde sig kreativt og skabe sande ingeniør-værdige projekter. Læs mere om Quercetti på www.legebyen.dk.

Legetøj outlet - Store besparelser!

Se det fantastiske udsalg hos Legebyen.dk i deres legetøj outlet afdeling, som byder på alt fra udklædning til børnemøbler og sjove spil. Det er selvfølgelig et udvalg, som hele tiden udskiftes. Så slå til hurtigt, hvis du har set et godt tilbud i denne kategori. Der kommer også hele tiden nye ting ind i deres legetøj outlet. Så du vil være i stand til at finde et komplet nyt produktudvalg med gode tilbud, hvis det er noget tid siden, du sidst har været på legetøj outlet siden. Du vil opdage, at det er rigtig mange procenter, som man kan spare. Derfor er dette legetøj outlet særdeles populært blandt børnefamilier.

Køb Quercetti legetøj med prisgaranti, og kig på det skønne outlet sortiment med spil, møbler etc. på tilbud. Du får også hurtig levering på dine køb hos Legebyen.dk.

9 November 2020