Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Småfolk

Legetøj og tøj til den lille

Småfolk er et skønt mærke, som designer tøj og legetøj til børn. Deres designs er super søde og er alle fremstillet i de bedste materialer. På deres shop har de samlet alle deres skønne ting i kategorier, så du nemt kan finde frem til det du søger. Til alle designs er der et naturligt billede, tilhørende pris og beskrivelse, hvilket giver dig et godt indtryk af produktet. Dette vil du opleve, hvis du klikker ind på deres spændende udvalg af legetøj. Her finder du en hel side med spil og legetøj, som kan give dit barn en masse sjove timer. Du kan blandt andet finde sjove puslespil til de mindste, som kan styrke deres finmotoriske udvikling gennem farverige brikker og sjove dyremotiver. Klik her www.smafolk.dk og læs mere om deres skønne puslespil.

Børnetøj til stor glæde

Småfolk har også samlet deres skønne udvalg af børnetøj på shoppen. Her finder du børnetøj til piger og drenge med skønne motiver og bløde materialer. Du kan for eksempel finde noget skønt nattøj med kaniner. Nattøjet er fremstillet i bomuld, så det er nemt at vaske. Det har en flot mørk lilla farve og kaninerne er trykt i hvid over hele stoffet. Klik her www.smafolk.dk og find det skønne nattøj. Har du spørgsmål til udvalget af børnetøj, så kan du altid kontakte Småfolk. Her vil du møde venlige mennesker, som altid er klar på at hjælpe dig.

Forkæl dit barn med sjovt legetøj eller blødt børnetøj fra Småfolk. Besøg dem her www.smafolk.dk og tag på en skøn rejse rundt i deres spændende univers af ting til børn med det samme.

15 May 2017