Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Asta & Alfred

PlanToys – trælegetøj i en høj kvalitet

Udover det eksklusive udvalg af baby- og børnetøj hos Asta & Alfred finder du også et flot udsnit af udvalgt interiør og børnelegetøj. Heriblandt gemmer sig blandt andet PlanToys. PlanToys er trælegetøj produceret i 100 % bæredygtige materialer og uden skadelige stoffer. PlanToys er altså brugbart legetøj, hvor man ikke er gået på kompromis med kvaliteten og materialerne, som er fremstillet uden brug af kemikalier og andre skadelige stoffer. Dette har ikke kun en betydning ift. din samvittighed, som du kan have ren, hvis du køber PlanToys, men det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om, at dit barn putter legetøjet i munden. Tag et klik ind på astaogalfred.dk og se udvalget af det bæredygtige PlanToys legetøj, som består af både stablelegetøj, badelegetøj og biler.

Wheat kjoler føres hos Asta & Alfred

Hvis du står og er på udkig efter noget flot og sødt baby- eller børnetøj til din pige, så se Asta & Alfreds sortiment af Wheat kjoler. De smukke og fine Wheat kjoler fås både til babyer og børn i de fineste designs på astaogalfred.dk. Du finder blandt andet Wheat kjoler med blomsterprint i afdæmpet og neutrale farver, som alle sammen har den høje kvalitet tilfælles, som man altid kan forvente af børnetøjsmærket Wheat. Wheat kjolerne kan bruges hele året rundt, om sommeren med bare ben og om vinteren med et par bløde strømpebukser og en fin cardigan. Se udvalget af Wheat kjoler på astaogalfred.dk. Her får du dag til dag levering og gratis ombytning, hvis størrelsen ikke passer. Find børnetøj i en høj kvalitet og flotte designs til dit barn på astaogalfred.dk.

6 September 2017