Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Superhelten Legetøj

Ej dit eget lyssværd – Bestil hos Superhelten Legetøj

Er du vild med de mange jedier fra Starwars universet? Så kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af forskelligt legetøj og merchandise, som er inspireret og designet fra det galaktiske univers. Du kan finde flere forskellige typer af produkter herunder eksempelvis et hav af forskellige lyssværd i mange størrelser, farver og former. Derfor kan du helt sikkert finde et lyssværd, som passer til dig blandt udvalget hos Superhelten Legetøj. Du kan se det store udvalg af Starwars produkter herunder de mange lyssværd på deres webshop eller i deres fysiske butik, som du kan finde på Østerbro i København. Du kan besøge webshoppen lige her superheltenlegetoej.dk.

Sideshow Collectibles Batman findes på superheltenlegetoej.dk

Du kan finde et utroligt stort univers af forskelligt legetøj og merchandise hos Superhelten Legetøj. Du finder et bredt udvalg af mange forskellige typer af legetøj fra mange af de stærkeste brands på området. Du kan eksempelvis finde Sideshow Collectibles Batman, som du kan få fingrende i hos Superhelten Legetøj. De utroligt fede og eksklusive Sideshow Collectibles Batman figurer fra Batmans univers er utroligt populære. Så hvis du synes, det lyder interessant, kan du med fordel tage et kig på Sideshow Collectibles Batman hos Superhelten Legetøj. Det kan du gøre på deres webshop eller i deres fysiske butik i København. Du kan se webshoppen her www.superheltenlegetoej.dk.

21 June 2018