Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Bræt og Brikker

Sjove spil til børn inkl. Ticket to Ride, Monopoly og Pokemon kort

Bræt og Brikker sælger spil til børn, men langt fra kun til dem. Titler som Ticket to Ride og Catan er fantastiske for børn/unge, men giver også vidunderlig underholdning til ældre i familien. Bræt og Brikker er en online storforhandler af spiltitler. Webshoppen kan benyttes af danskere i hele landet. Det er dog ikke kun klassiske spil på bræt, der forhandles, men også ting som Magic the Gathering og Pokemon kort. Her kigger vi lidt på deres udvalg.

Det fantastiske Ticket to Ride brætspil

Der findes mange hylende morsomme og fascinerende spil. Et af de spil, hvor børn såvel som voksen kan være med, er Ticket to Ride. De hyggelige togspil kommer i mange udgaver, som forhandles online hos Bræt og Brikker. Vælg f.eks. udgivelser som Europe, Track Switcher, USA, Map Collection og London. Det er en titel, man ofte finder rundt omkring i de danske spilkufferter. Nogle ejer blot en enkelt, som tages frem i ny og næ. Andre har købt alle udgivelserne, der hver især bidrager med en unik spiloplevelse. Ticket to Ride er på alle måder et familiespil. Det er et brætspil, som kan få barn såvel som voksen til at løbe til bordet, når der bliver kaldt. Har du ikke prøvet Ticket to Ride endnu? Så kan du godt glæde dig. Du finder også mere info om titlen på braetogbrikker.dk og yderligere, hvis du ringer til det venlige personale bag denne spilwebshop. Ticket to Ride er fantastisk at tage frem når som helst.

Bræt og Brikker forhandler Pokemon kort til den helt store samler

Pokemon kort kræver vist ikke en nærmere introduktion. Disse kort benyttes både til at fuldende samlinger og til konkurrencespil. Fordi Pokemon kort fås i mange typer. Der er en del, man kan samle - nogle er stærke, mens andre er gode i starten af et spil. Har du hvad, der skal til, for at blive den nye Pokemon-mester? Så køb Pokemon kort på braetogbrikker.dk for at se, om du kan samle dem alle. Du finder både Elite Trainer bokse og alm. pakker med Pokemon kort. Glæd dig til at udfordre og sejre over modstanderen, hvad end det er i den lokale klub eller blot mod din bror.

7 August 2021