Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Legebyen.dk

Stort udvalg af LEGO DUPLO og legetøjsbiler i træ, metal og plast

Køb LEGO DUPLO legetøj og legetøjsbiler online hos Legebyen.dk, der har alt i sjov og underholdning til børn, babyer og sågar voksne.

Alt i LEGO DUPLO - Giv glæden videre til dine børn

LEGO DUPLO er beregnet til de lidt mindre børn, og du finder ekstra meget fra denne serie på www.legebyen.dk, som tilbyder byggesæt, køretøjer, byggeplader og meget mere. De fleste har haft LEGO DUPLO tæt på livet i egen barndom, og det er den glæde for klodserne fra denne store danske producent, at mange af os gerne vil give videre til vores egne børn. Der er mange muligheder med LEGO DUPLO. De seje klodser og figurer åbner op for en verden af magi og kreativitet. Det er underholdning, som børnene kan fordybe sig i alene i mange timer, men de store byggeklodser kan også danne fælles rammer mellem barn og voksen. Se de forskellige LEGO DUPLO serier hos Legebyen.dk, og køb ind allerede i dag til juleaften. Glæd dit barn med de ikoniske byggeklodser under juletræet, som selvfølgelig kan gives videre til det evt. kommende barn eller dit barnebarn, når den tid kommer.

Virkelighedstro og autentiske legetøjsbiler hos Legebyen.dk

Legebyen.dk forhandler legetøjsbiler i metal, plast og træ. Køb busser, traktorer, renovationskøretøjer, politibiler, brandbiler og meget mere fra denne kategori med legetøjsbiler. Husk også, at du kan købe legetæpper hos Legebyen.dk, som gør oplevelsen endnu sjovere for barnet. Du finder naturligvis legetæpper med veje, så barnet kan køre rundt med legetøjsbilerne. Køb både legetøjskøretøjer i pakker eller enkeltvis på www.legebyen.dk. Du finder spændende og tematiske pakker, der f.eks. indeholder charterbusser, brandbiler, luksusbiler og redningskøretøjer. Mange drenge og piger har haft stor glæde ved at lege med biler i deres egen barndom, og det er stadig noget, som står højt på nuværende børns ønskeliste.

Se det fortryllende univers af legetøjsprodukter på www.legebyen.dk, og gå på opdagelse i en verden af legetøjsbiler, LEGO DUPLO og mange andre skønne produkter til dit barn. Du finder de bedste julegaver online hos denne danske webshop.

3 November 2019