Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Legeskum

Udfordrende og morsom skumleg til børn

Søger du et sted, der forhandler godt legetøj til børn? Måske leder du efter noget legetøj, der giver dit barn mulighed for at være aktiv igennem leg og som dit barn kan få glæde af? Så kan du med fordel klikke dig ind forbi Legeskum, hvor der forhandles et bredt udvalg af legetøj til børn. Her kan du altid være sikker på at finde et væld af unikke løsninger, som for eksempel skumleg. Med skumleg kan dit barn få en god og lærerig leg, der styrker dit barns motorik. Her kan dit barn bruge kreativiteten til leg og bruge fantasien til at finde på nye ideer til skumleg. Få mere information på www.legeskum.dk.

Bredt sortiment i tumlemøbler via www.legeskum.dk

Når du skal finde nyt legetøj til dit barn, er det vigtigt at finde frem til noget, der passer til dit barn og som kan holde dit barn underholdt. Hos Legeskum forhandler de derfor et godt udvalg af lækkert legetøj, der kan skabe god leg og læring for dit barn. Tager du et kig på hjemmesiden, finder du blandt andet et godt udvalg af tumlemøbler, der kan styrke dit barns motorik med sjov leg. Her finder du alt fra rutschesæt og kravlesæt til boldbassin og meget andet, hvor du med stor sandsynlighed kan finde noget for dit barn. Med tumlemøbler herfra kan du være sikker på at finde et væld af fine produkter, der er 100% fri for ftalater.

Skab en sjov og sikker leg med tumlemøbler fra www.legeskum.dk.

31 October 2020