Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Legebyen.dk

VIGA og Lässig - to ud af mange børnemærker hos Legebyen.dk

Børn skal ikke kun have sjove ting, men de skal også have noget, der er funktionelt. Du kan finde begge dele hos www.legebyen.dk, der har fokus på børn og læring. Du kan blandt andet finde smarte produkter fra VIGA, der er godt i institutioner og hjem samt nyttige produkter fra Lässig.

VIGA og deres unikke aktivitetstavler

Børn elsker at lege med lyde og former, og det er netop det, VIGA lægger vægt på. Du kan finde et udvalg af smarte VIGA produkter hos Legebyen.dk. VIGA laver mange forskellige typer legetøj, men alt sammen med fokus på læring og sjov. Du kan blandt andet finde de smarte aktivitetstavler til væggen eller legemad og knoppuslespil. Det er alt sammen noget, VIGA laver i højeste kvalitet til børn, der er nysgerrige og elsker at lege. Du kan finde legetøj fra VIGA i både private hjem, såvel som på flere institutioner. Du kan derfor være helt sikker på, at det er legetøj i den bedste kvalitet, når du bestiller fra VIGA. Tag ind forbi www.legebyen.dk, og find det rette for dit barn.

Lässig vanddunke, madbokse m.m. til salg

Du kan aldrig gå fejl af tysk design, og er du på udkig efter madkasser og drikkedunke, eller måske en smart lille rygsæk, så vil Lässig være mærket for dig. Du finder et bredt udvalg fra det tyske mærke hos Legebyen.dk. Det gør, at du har mulighed for at finde Lässig i mange søde og anderledes design. Når du ser på tasker, drikkedunke eller madkasser til dine børn, så vil det være ideelt, at du vælger noget, som dit barn vil kunne lide. Lässig laver gode, holdbare produkter, der ikke blot er søde, men også har sjove og anderledes design. Det gælder blandt andet de magneter, de har i Lässig dyrerygsække. Vil du vide mere om Lässig, så tag ind forbi www.legebyen.dk, og læs mere om mærket og deres forskellige produkter.

19 September 2021