Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her finder du eksperter indenfor børnepsykologi og familiecoaching.  Coaching og Psykologi

 
Der kommer punkter i alles liv, hvor det hele føles lidt for hårdt, og hvor professionel hjælp kan gøre en del. Ofte kan støtte og inspiration fra en professionel coach eller psykolog hjælpe dig hurtigere tilbage til et liv med glæde, varme og overskud. Her finder du links til dygtige eksperter, som har viden og erfaring med at forbedre livet for børnefamilier. Psykologi er et traditionelt fag på akademisk niveau, og psykologer har en kæmpe samfundsmæssig opgave. Depression er en folkesygdom, som både rammer børnefamilier, par og singler. Psykologerne herunder er udvalgte pga. deres høje grad af ekspertise i at hjælpe børnefamilier. Coaching er en mere målorienteret form for vejledning, som oprindeligt stammer fra sportsverdenen. Coaching bruges i dag også i erhvervslivet og også til at opnå personlige mål. Sagt på en anden måde hjælper coaching dig med midlet til målet. Vi har udvalgt coachingvirksomheder, der kan give din familie værktøjer til at nå jeres mål.

Kontakt dem direkte for yderligere informationer om priser, services, m.m. 
 
Psykoterapeut Psykoterapeut og socialrådgiver Anne Marie Eskildsen

Udvikler dit liv sig i en anden retning end den, du oprindeligt havde forestillet dig? Er du tynget af mindreværd, skam eller skyld? Er du i krise i forbindelse med skilsmisse, en traumatisk situation, problemer på jobbet eller i familien.

Psykoterapeutisk Psykoterapeutisk Praksis ved Birgitte Amtrup

Rådgivning og terapi til enkelt personer, par, børn og unge. Jeg har speciale i kommende og nuværende forældre, børn der har det svært, mennesker i sorgkrise og personlig udvikling. Jeg tilbyder psykoterapi, spædbørnsterapi, sandplay og meditation.

Nøglentilditliv.dk Nøglentilditliv.dk

Jeg brænder for at hjælpe dig til at opnå et bedre liv med mere livskvalitet og balance, som fører til et liv i succes.

Talomdet.dk Talomdet.dk

Det er vigtigt at tale sammen, men måden vi udtrykker os på, er af afgørende betydning for stemningen i familien og dermed vores trivsel og vækst som menneske. En respektfuld og tryg atmosfære giver mod til, at være den vi er, i vore nære relationer.


Kriser Kriser i familien påvirker børn!

Arbejdsløshed, knas i parforholdet og andre kriser påvirker dit barn mere end du tror. Det er derfor dit ansvar, som voksen, at tage hånd om dine problemer hurtigst muligt. Human Upgrade tilbyder dig støtte og inspiration i trygge rammer.

Psykolog Psykolog Torunn Schei - Århus C og Nørre Snede

Har du det svært - i parforholdet, i familien, i dig selv? Jeg tilbyder terapi for voksne, unge og par, med fokus på dine ressourcer og din indre dybde. Du vil få større modstandskraft overfor livets op og nedture, samt mere nærvær og glæde i dit liv

Britta Britta Grove

Børn er små unikke personligheder under udvikling. Nogle børn kan have særligt vanskeligt livsvilkår. Familierne har det svært, hvis et barn har det svært eller omvendt. Få hjælp til at finde en god rytme i familien.

14 July 2014