Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Find din tvangsfjernelse advokat hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Står du overfor en anbringelsessag, og er du i tvivl om, hvor du skal henvende dig. Så kan du hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik få gratis retshjælp og rådgivning af en tvangsfjernelse advokat. Advokatfirmaet specialiserer sig i sager med tvangsfjernelse og står klar til at hjælpe dig, uanset om du står i situationen som forælder eller barn/ung.

Lad en tvangsfjernelse advokat håndtere din sag

Advokatfirmaet Strauss & Garlik håndterer sager om tvangsfjernelse og hjælper dig, uanset hvor du bor henne i landet. Du kan få gratis rådgivning og retshjælp fra en af vores mange tvangsfjernelse advokat, og det koster ikke noget. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik tager de alle deres sager og kigger på dem ned til mindste detalje. Det medvirker til, at du som klient føler dig tryg og får hjælp fra kompetente mennesker, der tager din sag seriøst. Inde på tvangsfjernelse.com kan du læse mere om processen, og hvad det vil sige at stå overfor en tvangsfjernelse. Derudover kan du også læse om de forskellige tvangsfjernelse advokater, der arbejder hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik, samt hvilken hjælp de kan give dig.

Et advokatfirma med speciale i tvangsfjernelse

Tvangsfjernelse er en frygtelig situation at stå i for alle parter involveret. I alle sager om tvangsfjernelse har du som forælder eller barn/ung ret til gratis advokathjælp. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik har de 6 dygtige advokater, der specialiserer sig i tvangsfjernelsessager. Du bliver tildelt din egen advokat, men får samtidig hjælp af hele holdet. Alle deres advokater, der specialiserer sig med sager omhandlende tvangsfjernelse, er dybt professionelle. De sørger for, at du får en advokat, som du finder dig tryg ved at betro dig til. Det er svært at finde sager, der er mere følelsesmæssige og svære end dem om tvangsfjernelse, da der jo netop er børn og unge mennesker involveret. Tag kontakt til Advokatfirmaet Strauss & Garlik i dag på telefon 87 80 12 68, eller skriv en mail til [email protected], og få svar inden for kort tid.

26 August 2021