Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK

Forældremyndighedsadvokat eller samværschikane? Find hjælp på www.foraeldremyndighed.dk

Gå ikke på kompromis med den hjælp din familie modtager i svære tider, men kontakt www.foraeldremyndighed.dk i dag. Her præsenteres du for et imødekommende, professionelt og dygtigt team af familierets- og forældremyndighedsadvokater, som garanterer dig gennemarbejdet og grundig hjælp med de bedste løsninger for netop jeres familie som mål. Af sager, som ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælper med, er bl.a. delt bopæl, samværschikane, forældremyndighed og meget andet.

Professionel hjælp fra en forældremyndighedsadvokat

Du finder de dygtigste forældremyndighedsadvokater i landet via linket her i artiklen hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK. I sager med forældremyndighed er det vigtigt at have en specialiseret advokat på banen, dermed en forældremyndighedsadvokat. Med en forældremyndighedsadvokat ved hånden, er din familie sikker på at få det bedste ud af en svær situation. Når det kommer til forældremyndighed, er det naturligvis børnene og deres velbefindende, der er i fokus og førsteprioritet. Herefter arbejder forældremyndighedsadvokaterne fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK sig så tæt som muligt i retning af en fair og god løsning for begge forældre. Tøv ikke, men få hjælp fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK i dag.

Samværschikane? Kontakt ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK

Hvis du er kommet i problemer hvad angår samværschikane, kan advokaterne fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælpe dig ud af den hårde og ubehagelige situation. Samværschikane er både frustrerende og kan få dig til at føle dig magtesløs. Det mener ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK ikke, at nogen forældre skal opleve, og derfor står de til rådighed med professionel vejledning og rådgivning, skræddersyet til din specifikke samværschikane. Måske vil din tidligere partner ikke lade dig se jeres barn som aftalt, måske står noget andet eller helt tredje i vejen for det. Ligegyldigt hvad din sag om samværschikane går ud på, står ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK klar til at hjælpe dig ud af det, så du kan få et bedre og mere fast samvær og nærvær med dit barn.

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK ligger inde med landets dygtigste familieretsadvokater, der altid er klar til at hjælpe dig og din familie ud af en svær sag.

22 April 2021