Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

tvangsfjernelse.com

Tvangsfjernelse indebærer en del elementer, man skal have styr på

Hos www.tvangsfjernelse.com finder du et team af kompetente og erfarne advokater indenfor tvangsfjernelse samt andre sager, der har at gøre med vanskeligheder i familien. Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK er der altid fokus på jeres specifikke sag, og hvordan denne kan løses på bedst mulige og behagelige måde for alle parter. Desuden tilbyder ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK gratis og specialiseret advokathjælp, når du står overfor en uoverskuelig og svær sag. Ræk ud i dag og få det bedste ud af situationen.

Få advokatmæssig hjælp hos fagspecialisterne på tvangsfjernelse.com

Hvad indebærer tvangsfjernelse? Det er et spørgsmål, som kan være overrumplende at skulle til at finde ud af. Derfor eksisterer ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK, som har et specialiseret team af advokater, der ved alt om, hvad tvangsfjernelse indebærer, samt hvordan netop din sag bearbejdes bedst og mest fordelagtigt. I sager, der indebærer tvangsfjernelse, er det vigtigt at tage stort hensyn til barnets velbefindende, da det er en voldsom og omvæltende situation at stå i og skulle agere i. Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har de dygtige advokater styr på alle rettigheder hos både forældre og børn samt diverse scenarier indenfor bl.a. anbringelse, hjemgivelse, samvær m.m. Desuden er advokaterne i teamet yderst behjælpelige med mange andre former for sager, ikke bare de der indebærer tvangsfjernelse, men også andre sager omhandlende familie og børn. Få bl.a. hjælp til sager vedrørende forældreevneundersøgelse, støttepersoner, underretningspligt og meget mere. På den måde er ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK dit foretrukne valg af advokater, som tager hånd om jeres sag, fokuserer på smertefrie resultater og en lysere fremtid for både forældre og børn.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af det arbejde, jeres advokater udfører i jeres sag, men vælg ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK. Her er der altid imødekommenhed overfor jeres situation og sag samt erfarent og kompetent arbejde, der leder jer i den rette retning for netop jer.

4 December 2020