Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

T.I. krydderier

Barbecue krydderi og Madras karry - Husk at introducere børnene for smagfulde krydderier!

Det er vigtigt at introducere børnene for markante smagsoplevelser. T.I. krydderier tilbyder f.eks. barbecue krydderi og Madras karry, som fås i høj kvalitet. Se sortimentet på tikrydderier.dk.

Madras karry er kendt som en af de bedste karrytyper

I nogle familier er man måske lidt for påpasselige med krydderierne. I asiatiske lande er det selvfølgelig sjældent, at børn ikke kan lide krydret mad. Det hænger i høj grad sammen med de smagsoplevelser, man får tidligt i livet. Nogle gange er der lidt tilvænning, og andre gange er barnet vildt med den eksotiske ret med det samme. Prøv evt. at servere en god karryret med Madras karry. Det er et fænomenalt krydderi, som er navngivet efter storbyen i Indien. Det er et land, som er virkelig godt til karry. T.I. krydderier sælger nemlig også Bombay karry, gurkemeje og hvidløgskarry i kategorien. De sælger også karry til kværn, som ikke er noget, man finder i de traditionelle supermarkeder! Der er alt i alt tale om et specialudvalg uden lige.

Barbecue krydderi til den perfekte grillaften med hele familien

Foråret bliver snart til sommer, og så er det selvfølgelig tid til grill og glade dage. Hos T.I. krydderier tilbyder de et af de bedste barbecue krydderier. Det er en fantastisk krydderimix, der er perfekt til at få grillsmagen frem. Den består af en lang række naturlige aromaer, som egner sig til grillaftenen med hele familien og evt. også naboerne plus børn. Deres barbecue krydderi består af sellerifrø, rapsolie, kanel, nellike, ingefær, naturlig aroma, peber, paprika og salt. Denne barbecue krydderi kan ikke blot benyttes til oksekød, men også andre kødtyper, grøntsager osv. på grillen. Den egner sig også perfekt til gryderetten. Læs mere om barbecue krydderi og de andre mixkrydderier via tikrydderier.dk.

Vil du introducere forskellige typer af krydderier til dit barn? T.I. krydderier er en suveræn onlinebutik, der sælger barbecue krydderi og mange andre typer i naturlig kvalitet. Sortimentet er stort og indeholder også glutenfrie og økologiske aromaer samt lidt forskelligt sødt på webshoppen.

9 March 2021