Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Madkonceptet

Catering til børnefester og frokostordninger til virksomheder hos Madkonceptet

Ønsker du catering til børnefødselsdag? Madkonceptet tilbyder både diner transportable til fødselsdag, dåbsfest og konfirmation. De har også en frokostordning til erhverv, vi kommer til at kigge nærmere på i afsnit 2. Der er rigtig mange gode grunde til at vælge netop denne leverandør i København, som også tilbyder tapas og mad ud af huset til påskefrokost. Find også mere viden på madkonceptet.dk.

Bestil catering til konfirmation, dåb m.fl. på madkonceptet.dk

Madkonceptet er kendt for deres catering. Det er bl.a. muligt at bestille catering til børnefødselsdag, barnedåb og konfirmation, men de laver naturligvis også lækre retter til de andre højtider og events i løbet af året. Er der nogle bestemte ønsker i forbindelse med folk, som vil have noget anderledes? Madkonceptet tilpasser altid deres catering oplevelse. I vil få rigtig lækker festmad, som passer perfekt til jeres event. For at gøre det lidt mere overskueligt, så har de på madkonceptet.dk inddelt deres udvalg i flere underkategorier. Så på catering siden vil du bl.a. kunne klikke dig ind på emner som buffeter, tapas, receptionsmenu og sæsonens tilbud. De er rigtig fleksible og leverer diner transportable i hele København samt omegn, uanset om det er til børnefest eller voksenfest.

En frokostordning i KBH - altid gode råvarer

Der er en kraftig trend i mange forskellige erhverv i hovedstaden, nemlig frokostordninger! God firmafrokost på arbejdspladsen er med til at højne moralen og give god næring. Vi er jo alle mennesker, og vi har brug for noget sundt og lækkert for at kunne præstere, uanset hvilken branche vi arbejder i. En frokostordning fra Madkonceptet er en god ide, som hurtigt er blevet populær i København. Hos Madkonceptet tager de ud til virksomheder i hovedstaden for at levere firmafrokost. Deres frokostordning i KBH kræver ingen ekstra gebyrer til veganere, allergikere osv., og der er altid noget nyt og spændende på menuen.

Hvis du vil vide mere om catering til børn og voksne, så klik ind på www.madkonceptet.dk. Derinde kan du også læse nærmere om firmafrokost. Rigtig mange firmaer har stor succes med en frokostordning.

5 January 2021