Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Culina

Culina - Et designer snedkerkøkken, hvor der også er plads til børnene

Få et design køkken, der kan rumme hele familien. Hos Culina kan de lave et snedkerkøkken til dig fra bunden af, hvor der er plads til at være sammen med børnene omkring madlavningen og det daglige liv. Se, dét er værdi.

Flot snedkerkøkken i premium materialer fra culina.dk

Bestil et intro-møde hos Culina, og hør om dine muligheder for et rummeligt snedkerkøkken. Der skal være mulighed for at udfolde sig. Køkkenet er aktivitetsrummet. Det er en vigtig del af boligen, der får livet til at hænge sammen. Vi starter om morgenen med at samle os omkring køkkenbordet, inden børnene skal i skole, og vi skal på arbejde. Om aftenen er der ofte høj aktivitet, hvor familien kommer og går i forbindelse med aftensmaden. Det er stedet, vi mixer en cocktail om lørdagen, inden en tur i byen med vennerne, og det er der, vi bager kagen om søndagen, når svigerforældrene kommer på besøg. Vi fortjener alle et unikt snedkerkøkken, så kontakt Culina, der er en specialist og tilbyder dansk håndværk. Du får altid unikke design, og arkitekterne sørger for et originalt snedkerkøkken, som passer ind i jeres hjems helhed.

Få et originalt design køkken (tegnet af dygtige arkitekter)

På culina.dk har de en rig mængde erfaringer med at designe køkkener. De fleste steder får man en standardløsning puttet ned over hovedet. Det gør man aldrig hos Culina. Et originalt design køkken kræver nemlig arkitekter, der ved, hvordan man løfter opgaven. Eksperterne lytter til alle de krav og visioner, du går med. Det er disse idéer, der tages ind over designet. Derved vil man altid ende med et arkitekttegnet design køkken, der også afspejler personligheden. Snedkerne, som fører projektet ud i livet, har mange erfaringer med en lang liste træsorter. Håndværket kommer til at tale for sig selv. Det er tydeligt, når man kigger på et Culina design køkken.

Start med at besøge www.culina.dk, og tag det første skridt. Deres snedkerkøkkener er originale, fortræffelige og altid en sand oplevelse.

6 February 2021