Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

HEDEBOGAARD A/S

Frugt te er en vinder hos unge

En af de første teer, som børn og unge bliver forelsket i, er frugt te. Hos HEDEBOGAARD A/S kan du både finde smagsvarianter med skovbær og hyben-hibiscus. Webshoppen sælger også krydderier i topkvalitet. Køb alt fra anis og karry til spidskommen og basilikum online.

Prøv frugt te til gode priser på www.hedebogaard.dk

En smagfuld frugt te er ofte lige det, der skal til efter en hård dag på arbejdet. Leder du efter frugt te til dig selv eller teenageren? Hos www.hedebogaard.dk kan du spare penge på frugt te i højeste kvalitet. Du finder et udsøgt, aromatisk sortiment med frugt te i smagsvarianter som hyben-hibiscus og skovbær. Begge typer kan anbefales. Se den komplette ingrediensliste på hedebogaard.dk, der også forhandler andre typer te. Smag på uundværlig frugt te, grøn te m.fl., der hurtigt bliver en favorit på en regnvejrsdag.

Alt i karry til spændende retter

Karry har en lang tradition og er et af de mest kendte/benyttede krydderier i Verden. Elsker du også karry? Måske vil du prøve forskellige typer af? Hos HEDEBOGAARD A/S kan du både købe ostindisk karry og Bombay karry. Bestil ekstra stærke Madras-varianter og rød nordindisk karry. Leder du efter en rigtig lækker hvidløgskombination? Bliv fristet på hedebogaard.dk, der har karryvidundere til selv den mest kræsne persons smagsløg. Uanset om du blot vil lave simple rette som boller i karry, eller du har ambitioner om at matche de bedste indiske kokke, så finder du dette kvalitetssortiment relevant. Glæd dig til at prøve de forskellige karrytyper af, som sælges til lave priser. Ja, du vil måske opleve, at priserne er bedre end i supermarkedet, på trods af at kvaliteten er langt højere.

Kigger du efter kvalitetskrydderier, som også falder i børns smag? På hedebogaard.dk mangler der ikke noget til at tilsætte madretterne. Bestil f.eks. krydderier til indflyttergave, når teenageren forlader reden, eller til at få den lille til at blive forelsket i madlavning. De sælger urter til enhver ret. Er du stor fan af karry? Så finder du et exceptionelt udvalg. Spar også penge på sort og frugt te online.

7 July 2021