Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

ekram.dk

Imiteret lammeskind og køkkenudstyr - lad børn være med i køkkenet fra en tidlig alder

Inde på ekram.dk sælger de køkkenudstyr som bageartikler, gryder og køkkenknive. Det er vigtigt at introducere børnene i familien løbende til madlavningen. Hvis overgangen er flydende og i et tempo, som de kan være med på, er der stor chance for, de også tager de gode madlavningsvaner med sig til det voksne liv. Hos www.ekram.dk fører de også boliginteriør heriblandt imiteret lammeskind.

Alt i køkkenudstyr fra førende leverandører - billigt online på ekram.dk

Der er selvfølgelig grænser for, hvilket køkkenudstyr som børn bør benytte. Den grænse bliver mindre og mindre, efterhånden som barnet bliver ældre. Hos ekram.dk sælger de alt fra ovnfaste fade til opbevaring. Køb pander, tekedler og sakse til lave priser. Sortimentet er billigt, men det indeholder også de bedste brands. Hos ekram.dk er de en markedsledende isenkræmmer, der også har udmærket sig på køkkenudstyr. Noget af det, som børn holder mest af, er at bage. Det gælder selvfølgelig i høj grad de søde sager, fordi de er lidt sjovere at spise. Hos ekram.dk finder du bageartikler til alt. Vil du se priser på køkkenudstyr? Så besøg hjemmesiden nu via forrige link, og læs mere om køkkenartikler og kundefordele.

Vælg imiteret lammeskind, og spar penge

Køb imiteret lammeskind billigt hos ekram.dk, som f.eks. passer rigtig godt til stolen. Du kan købe imiteret lammeskind i mange farver online, og i øjeblikket er der helt fantastiske tilbud! Fordi imiteret lammeskind er på alle måder det prisstærke alternativ, når man ønsker det flotte look af et lammeskind. Dekorationsskind er blot et af specialerne hos leverandøren, som fører et udmærket katalog af boliginteriør. Så ud over imiteret lammeskind har du også mulighed for at browse et nuanceret udvalg af andet til hjemmet. Få et flot hjem uden at lide nød på pengebeholdningen. Spar penge på et imiteret lammeskind i dag.

Når børnene kommer tidligt ind i køkkenet, så forløber processen mere naturligt, og det kommer til at blive en kæmpe fordel for dem senere i livet. Bestil bl.a. udstyr til køkkenet samt meget inden for køkkenopbevaring hos ekram.dk, der også fører en del i imiteret lammeskind til din bolig.

21 April 2021