Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

FOCUS Moduler A/S

Præfabrikerede sommerhuse og pavilloner til midlertidig husning af børnefamilier

Er det nu, at det skal være, og at drømmehuset skal blive til en realitet? Hele familien, børn såvel som voksne, skal selvfølgelig også have et praktisk og rart sted at bo i mellemtiden. Det er noget, de hos FOCUS Moduler A/S kan hjælpe med. Spar penge ved at vælge brugte pavilloner til beboelse. Du kan også læse om deres præfabrikerede sommerhuse i denne artikel. Slip for besværet, men nyd hinandens samvær i fulde drag med et nyt, modul fritidshus fra focusmoduler.dk.

Her finder du info om præfabrikerede sommerhuse fra FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S har spidskompetencer inden for præfabrikerede sommerhuse, der selvfølgelig også kan opsættes som almindelige tilbygninger til helårshuse. De kan også sættes op som kolonihavehus, hvis du vil slippe nemmere. Præfabrikerede sommerhuse er fremtiden. De er meget mere simple at opføre, og man får høj valuta for pengene. Det hjælper også, at FOCUS Moduler A/S har mange erfaringer med at fremstille og opsætte disse fritidshuse. Læs mere om deres værdier og om modulbyggeri på www.focusmoduler.dk. Derinde finder du meget mere viden om præfabrikerede sommerhuse og kolonihavehuse. De har fritidshuse til ethvert behov og enhver kunde.

Alt i brugte pavilloner til beboelse på focusmoduler.dk

De har også bredt kendskab til pavilloner, som f.eks. til midlertidig, men også permanent beboelse. Deres brugtmarked tilbyder besparelser. Hvis du kigger efter brugte pavilloner til beboelse, er der masser af muligheder i vente på focusmoduler.dk. Det kan selvfølgelig også lade sig gøre at leje disse enheder. Faktisk så har FOCUS Moduler A/S omtrent 1.000 udlejningsenheder til rådighed, både inden for containere, toiletter, kontorpavilloner osv. Mon ikke også, de har en brugt pavillon til beboelse, som stemmer overens med dine krav? Hvad end du vil leje eller købe, naturligvis.

FOCUS Moduler A/S kan hjælpe børnefamilier med alt fra præfabrikerede sommerhuse til midlertidige beboelsesvogne, når f.eks. drømmehuset skal bygges. Deres brugte pavilloner er ekstra konkurrencedygtige på prisen, og kvaliteten er altid høj, også når man vælger noget brugt på focusmoduler.dk. Klik derind nu, og læs videre omkring bæredygtigt modulbyggeri.

8 January 2021