Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Private Jet Partner

Privatfly til hele Europa hos Private Jet Partner - Tag på familierejse!

Skal hele familien på en luksusrejse? Bestil privatfly til børnevenlige destinationer i Europa. Når den store familie med alle børn og alle søskende og deres børn også skal med, så giver det god mening at bestille et taxifly. Private Jet Partner er en privat jet broker, der også kan hjælpe i denne boldgade. London er en destination med masser af eventyr for børn, men også Paris med Disneyland står rigtig højt på ønskelisten.

Privatfly i Europa med service i fokus

Uanset om det er børnefamilien, der skal på ferie, eller det er direktørerne, som skal på forretningsrejse, så kontakt Private Jet Partner. Kom med privatfly i Europa til Innsbruck, Olbia, Faro, Cannes og Sevilla. I vælger selv, hvor I vil hen. Alle ruter er mulige, i modsætning til at rejse med rutefly. Det er klart, at vi som et lille land ikke altid kan tilbyde direkte ruteflyvninger, hvor der ikke er en efterspørgsel. Det er der simpelthen ikke nok penge i for flyselskaberne, og især i disse krisetider som nu, hvor mange flyselskaber tilmed har lukket en stor andel af deres ruter. Det giver nu bedre mening end nogensinde at vælge privatfly. Private Jet Partner begrænser dog ikke taxifly servicen til Europa, men skal du f.eks. også til Nordamerika, Asien eller andre kontinenter? Find info om privatfly på www.private-jet-partner.dk, der har skrevet gode artikler om jet udlejning til alt fra børnefamilier og fans til forretningsrejsende fra store koncerner.

Bedste oplevelse - Kom til London med privat jet

Rigtig mange tager til London, men det er ikke altid, at de almindelige rutefly opfylder behovene. Selvom London er en af de mest fløjne destinationer fra danske lufthavne, så er der alligevel begrænsninger. Det er ikke alle danske lufthavne, som tilbyder flyvninger til London, og man kan sagtens ende i den forkerte side af byen. Fordi nogle af lufthavnene er mange kilometer væk fra selveste London, og hvis man f.eks. lander i Luton i nord og skal til Sydlondon, så tager det lang tid at komme frem. Ønsker du den fuldendte, hurtigste oplevelse, så er London City lufthavnen værd at bemærke. Den ligger tæt på Canary Wharf, som er et business centrum i London, og derfor er den bl.a. en forrygende lufthavn for dem, som rejser til forretningsmøde. Læs mere om taxifly online, og bestil privat jet udlejning til England og resten af verden via private-jet-partner.dk.

21 January 2021