Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Babadut og Lillemille succes på nettet

Fra hjemstavnen Frederikshavn har Tanja Andersen, den personlige kontakt i højsædet, når hun selv dagligt servicerer nye og faste kunder fra hele Norden i sine webshops Lillemille og Babadut

 

 

 

Af: Malene Kløve Dalsgaard

 

 

 

De sidste 7 år har 36-årige Tanja Andersen udlevet sin drøm som selvstændig med Lillemille.dk. Tanken var oprindelig, at kunne tilbyde forskelligt tøj til børn med navn på. I dag har hun endnu en webshop, nemlig Babadut.dk som tilbyder nøje udvalgte produkter til børn og forældre, som kun findes ganske få steder, og Tanja Andersen er hele tiden på udkig efter nyheder…

 

 

 

Legende let

 

 

 

Tanken om at specielt designet print på tøj ramte plet, og er i dag et hit hos mange i både ind og udland. Lillemille.dk har Danmarks største udvalg af ”Jeg skal være storebror, ”Jeg skal være storesøster” print på tøj. Mange forældre, lader på den måde, børnene overbringe den gode nyhed om familieforøgelse til familie og venner.

 

 

 

”Vores koncept er at man skal kunne få god kvalitet til en lav pris, også når man køber ét enkelt styk. Man kan få navn eller tekst på blandt andet bukser, T-shirts, bodystockings, jakker, tasker og trafikveste.

 

 

 

Alt tryk er ØkoTex 100 certificeret, og du behøver derfor ikke bekymre dig om diverse giftstoffer. Prisen kender du med det samme, og netop disse to faktorer har givet en stor fast kundekreds.” siger Tanja Andersen

 

 

 

”når forældrene vælger at lade børnene overbringe den gode nyhed til familien: ”Jeg skal være storesøster/jeg skal være storebror” er tøjet fra lillemille.dk,” fortæller Tanja Andersen

 

 

 

En finger med i spillet

 

 

 

For Tanja Andersen er det et must at servicen overfor kunderne er i top, og derfor er det altid hende selv man får fat i. Hun har fra starten haft fingrene med i det hele, det er den direkte vej til at afkode kundeønsker og behov, mener hun.

 

 

 

”Samtidig er det vigtigt at kunderne ikke er i tvivl om, at der er mennesker, og meget gerne en velkendt stemme bag. Min overbevisning er, at netop dette er en af årsagerne til, at så mange kunder vender tilbage. De ved hvad de får, for der er én i den anden ende, som lytter til deres ønsker og forslag til forbedringer. Kundetilbagemeldinger på Trustpilot bevidner om at denne filosofi virker. Begge shops ligger helt i top”, bekræfter Tanja Andersen.

 

 

 

Trafikveste og høreværn

 

 

 

Muligheden for at overtage Babadut.dk bød sig for to år siden, og blev et naturligt supplement til Lillemille.dk.

 

 

 

”Babadut.dk sælger de ting, som vi synes er sjove, specielle og som vi selv har savnet at kunne købe på nettet, da vi for 7 år siden fik tvillinger”, udtaler Tanja Andersen. ”Vi vil ikke bare være endnu en shop med babyudstyr. Vi vil være stedet, hvor du kan finde de specielle ting, som gør hverdagen lettere for familier med børn”

 

 

 

Det kan blandt andet være trafikveste og høreværn til børn. Børns ører er sarte og bør beskyttes bedst muligt, ligesom det er vigtigt at de er synlige i trafikken året rundt.

 

 

 

Iværksætteriet.dk

 

 

 

Babadut.dk var allerede godt kendt på markedet, og derfor har Tanja Andersen bevaret konceptet som det var. I forhold til designet af hjemmesiden, så var tiden inde til et ansigtsløft. Her har Tanja Andersen fået god sparring og professionel hjælp fra Iværksætteriet.dk i Randers. De har et tæt samarbejde med iværksættere over hele landet, og allerede har hjulpet mere end 1600 godt på vej med en iværksætter idé.

 

 

 

”Vi har gennem hele forløbet haft en rigtig god dialog. Iværksætteriets kontaktpersoner er gode til at lytte, afkode mine idéer, og har sparret mig yderst professionelt. Målet var at nå frem til et genkendeligt, men nyt ydre, med en rød tråd mellem de to webbutikker,” siger Tanja Andersen, som er super glad for resultatet.

 

 

 

Fremtiden

 

 

 

Ingen kan spå om fremtiden, men Tanja Andersen har ikke i sinde at stoppe her.

 

 

”Man skal ikke hvile på laurbærerne, og vi tænker altid i nye muligheder og produkter. Hvem ved, måske får vi en shop nummer tre,” slutter hun med smil på læben.


19 June 2014