Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

DET ER IKKE FOR SENT AT BESKYTTE SIG, SELVOM DU ER BLEVET GRAVID

Sheasmør giver din hud den beskyttelse, du har brug under graviditeten og efter fødslen.

Sheasmør er en effektiv forebygger af strækmærker under graviditeten og bruges i ammeperioden til heling af ømme brystvorter. At sheasmør desuden er genialt til babys røde numse og en effektiv hårmaske til livløst hår, er bare et par ekstra fordele.

Sheasmørs helende, opbyggende og beskyttende egenskaber er ganske enestående. Smørret er fyldt med gavnlige vitaminer (A, D, E, F og K) og indeholder omega-6 fedtsyrer. Det har anti-rynke effekt og en naturlig solbeskyttelsesfaktor på 2 SPF.

I århundreder er sheasmør blevet brugt i Afrika som en effektiv beskyttelse mod udtørring, sol og vind. Det dyrebare smør udvindes af mandlerne fra sheatræet, der vokser vildt i Vestafrika.

DRUIDEs sheasmør er helt ren, økologisk dyrket og indeholder ingen syntetiske tilsætningsstoffer. Det er lykkedes DRUIDE at finde frem til verdens bedste økologiske sheasmør, der kommer fra Fair Trade kooperativer i Afrika, hvor der er kontrol med høstmetoder og det økologiske regnskab.

Sheamørret bliver presset i kildevand ved meget lave temperaturer. Det giver et produkt med alle de gode egenskaber i behold.

DRUIDE økologiske sheasmør får i helsekostforretninger til 106,50 for en dåse med 50 g. Du kan vælge mellem 3 varianter:

· Ren sheasmør

· Sheasmør med arganolie

· Sheasmør med hampolie


Informationer fås hos:
Bluebirds
Ansvej 38
8600 Silkeborg
Kontakt: Berit Brix
info@bluebirds.dk

29 May 2012