Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Two Feet har set dagens lys.

I efteråret 2011 åbnede twofeet.dk - en ny og spændende webshop, som har specialiseret sig i salg af kvalitetsfodtøj til børn. Udgangspunktet har været at samle nogle få, men rigtig gode mærker et sted. Nogle er allerede kendte i Danmark, mens andre er forholdsvis nye. De gamle kendinge omfatter bl.a. Superfit og Trigger og Living Kitzbühel. De mindre kendte mærker som CIAO Bimbi og Robeez er helt med i toppen både i kvalitet og design. Fælles for alle mærkerne, som sælges på twofeet.dk er, at der ikke gås på kompromis med at fodtøjet skal være lavet under hensyn til alle de strenge krav vi stiller til børnenes fodtøj. De skal understøtte børneføddernes udvikling og samtidig have en funktionalitet der passer til børnenes hverdag i daginstitution og skole. Holdbarhed er også vigtig således at fodtøjet kan holde til det hårde slid børnene udsætter det for. 
I foråret introducere twofeet.dk fire nye mærker: El Naturalista Kids, Arauto RAP, artKIDS og HIP by Pinocchio, som alle lever op til vores strenge krav. Tre af dem er valgt fordi de i tillæg tegner en grønnere linje gennem mere miljøvenlig produktion. Bl.a. sker farvning af skindet uden brug at tungmetaller med naturlige olier og alle materialer er biologisk nedbrydelige. Enkelte modeller er endda delvist lavet at genbrugsmateriale. 
Twofeet.dk ønsker at sætte fokus på hensynet til miljøet og etiske aspekter. F.eks. er det et bevidst valg hos vores leverandører, at deres medarbejdere har fair og ordentlige arbejdsforhold. I løbet af de næste par år, vil denne profil på twofeet.dk blive endnu tydeligere, idet målet er, at mindst tre af vores mærker er 100% økologisk certificerede. 
El Naturalista Kids er et af de nye og meget spændende mærker, som fra dette forår præsenteres på twofeet.dk. El Naturalista Kids produceres af Art Company i det nordlige Spanien. Art Company er et 50 år gammelt firma, som i mange år har lavet trendy og anderledes fodtøj til kvinder. I 2010 overførte de det succesfulde koncept til kollektion til børn. Siden er det gået stærkt med udviklingen og El Naturalista Kids har nu en omfattende kollektion med mange flotte og spændende modeller til både drenge og piger. Twofeet.dk vil fra dette forår have mange af disse modeller på hylderne, som den første i Danmark.


2 March 2013