Her finder du gode alternative behandlingsmuligheder.  Alternativ behandling

 
Alternativ behandling er defineret som en række behandlingsformer, der adskiller sig fra medicin og konventionel behandling. Begrebet dækker både over akupunktur, zoneterapi, massageterapi, m.m. De fleste alternative behandlingsformer har en lang kulturel baggrund. Nedenfor finder du kompetente alternative behandlere. Mange børnefamilier søger alternativ behandling som et supplement til sygehusvæsnet og lægerne. Hos Børneliv finder du udvalgte alternative behandlere, der giver dig masser af service og kvalitet i forhold til normen i deres branche. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere viden om alternativ behandling, må du ikke tøve med at kontakte dem.


 
 
www.anjakamedula.dk www.anjakamedula.dk

KranioSakral Terapi, EFT og Tensegrity er blide behandlingsformer som er meget velegnet til børn. Da jeg har klinikken i hjemlige omgivelser føler børn sig trygge og afslappede. Børn med indlærings, motoriske og psykiske problemer kan få hjælp.

Kriser, Kriser, chok og traumer kan behandles

Børn har brug for sunde livsglade voksne. Har du problemer med søvn, hukommelse, koncentration, ”kort lunte”, kroniske smerter og træthed? Kroppen kan reagere med symptomer efter overvældende oplevelser. Få hjælp nu til øget trivsel og livskvalitet.

Solveig Solveig Lund Bech - Psykoterapeut, Sandplay- og spædbarnsterapeut, Pædagog

Har dit barn haft en svær start på livet? Det kan blive udtrykt ved søvnproblemer, gråd, uro, fjernhed, manglende koncentration og spiselyst. Lad barnet få sat ord på med spædbørnsterapi, eller lad det større barn blive mødt gennem sandplay terapi.

Klinik-CB Klinik-CB

Kranio-Sakral er en blid, behagelig og specifik metode til at afspænde og løsne bindevæv, muskelspændinger i nakken, kæbe og ryg, smerter i led, hovedpine og migræne. Kranio-Sakral er desuden meget velegnet til børn – ring for mere information herom.

Psykoterapeutisk Psykoterapeutisk Praksis ved Birgitte Amtrup

Rådgivning og terapi til enkelt personer, par, børn og unge. Jeg har speciale i kommende og nuværende forældre, børn der har det svært, mennesker i sorgkrise og personlig udvikling. Jeg tilbyder psykoterapi, spædbørnsterapi, sandplay og meditation.

Nomedica Nomedica - den medicinfri løsning

Nomedicas formål er at hjælpe dig til selv at tage vare på din sundhed – til at klare langt de fleste helbredelseskriser på en naturlig måde, og derved bevare et sundt og langt liv.

Talomdet.dk Talomdet.dk

Det er vigtigt at tale sammen, men måden vi udtrykker os på, er af afgørende betydning for stemningen i familien og dermed vores trivsel og vækst som menneske. En respektfuld og tryg atmosfære giver mod til, at være den vi er, i vore nære relationer.

Er Er du klar til at hjælpe dig selv og dit barn til positiv forandring?

Hypnosehypnoterapi er en blid, men effektiv terapiform, som er velegnet ved de fleste problemer hos børn fra 4 år og op samt hos voksne. Hypnose er en genvej til at bryde indre barrierer, slippe gamle mønstre og komme videre med sit liv.

Klinik Klinik Havehuset, Frederiksberg

Kranio-sakralterapi og psykoterapi til børn og voksne. Fokus på babyer og børn med koliksmerter, skæve kranier, uro og søvnbesvær, maveproblemer, tale og indlæringsbesvær, hyperaktivitet, ADHD, tourette, asperger, samt unge og mødreproblematikker.

Hypnoterapi Hypnoterapi Århus

Hypnoterapi er en velegnet terapiform for dig, der ønsker at blive dit ubehag kvit på en nænsom og hurtigt virkende måde. Hos Hypnoterapihuset er vi specialiseter i hypnose og hypnoterapi.