Her Mad til døren


I cateringbranchen vil der altid være en stor kvalitetsforskel mellem forskellige firmaer. Hvis man ikke har styr på alle led i cyklussen, så bliver det ikke god mad, som kunden modtager. Det starter med indkøb af ingredienserne. Der skal gerne købes mange friske råvarer, og der skal købes så lidt færdiglavet mad som muligt. Dernæst er det kokkens passion og færdigheder, som udvikler ingredienserne til de færdige retter. Det er ikke her cyklussen slutter, fordi hvis maden ikke bliver leveret på en hurtig og passende måde, så falder madkvaliteten drastisk under transport. Gode cateringvirksomheder excellerer på alle af de ovennævnte punkter. Herunder finder du links til gode køkkener, der leverer lækker mad til ud af huset. Kig ind på siderne, og se det spændende udvalg af god mad. Muligheden for mad ud af huset er oplagt for den travle børnefamilie, der ønsker den nemme men stadig sunde løsning. Disse køkkener giver dig mange valg, så du kan få leveret mad efter din smag.
strib-groent.dk strib-groent.dk

Frugt grønt, frisk til døren, erhverv og privat. Stort udvalg af økologiske vare, samt ØKOLOGISKE KOLONIVARE. Ved køb for kr. 200,- og derover leveres fragtfrit i næsten hele landet. Vi gør vejen fra jord til bord kortest!

Tanhoejgaard.dk Tanhoejgaard.dk

Levering direkte til døren en gang ugentlig, overalt mellem Brønderslev og Hobro både i byerne og i landområderne. Vi leverer frugt, grøntsager, kød, æg, mel, saft og en række andre økologiske varer af høj kvalitet. Gratis levering v. køb over 175kr.

Miljoetorvet.dk Miljoetorvet.dk

Miljøtorvet er en nostalgisk købmandsbutik hvor der står kvalitet, økologi og natur på hylderne. Kroppens og naturens balance er hovedtemaet bag Miljøtorvet, for at skabe en god balance er det nødvendigt, at bygge et godt grundlag.


Frugt te og karry via hedebogaard.dk.