Husk: Førstehjælp til børn er anderledes end førstehjælp til voksne

Du tænker måske, at det er nok, at du har lært almindelig førstehjælp - for eksempel i forbindelse med kørekort. Men det er altså ikke sandt. Der er nemlig forskel. Skal du give førstehjælp til babyer, så kan du ikke helt bruge de samme teknikker, som du ville bruge på en fuldvoksen person - der er nemlig enkelte forskelle, da deres kroppe er meget mindre.

Derudover er der andre risici for små børn - som for eksempel mad galt i halsen, som generelt er højere for børn end voksne. Det kan være altafgørende at personen, der er tæt på, når det sker, kan få det hurtigt op gennem halsen igen og få luftvejene frie.

Et førstehjælpskursus er den sikreste vej

Med en hurtig Google søgning kan du få tips og viden om, hvordan du bedst muligt yder førstehjælp til babyer. Men det er altså ikke tilstrækkeligt. Med et kursus om basal førstehjælp til børn hos LifeAid er du sikret at du får den helt rigtige læring, og du får mulighed for at øve dig i praksis, spørge professionelle om konkrete råd, få erfaring fra virkeligheden og generelt bare sikre dig den helt rigtige læring (derudover er det på nogle arbejdspladser selvfølgelig er et krav).

Når det for eksempel kommer til livreddende førstehjælp, så kan små forskellige have store konsekvenser. Du er derfor bedst stillet, hvis du lærer om førstehjælp til babyer.

Det gælder både førstehjælpskursus til pædagoger, førstehjælpskursus til forældre - ja faktisk til alle. Det er kun godt at kunne give førstehjælp til babyer. Selvom du hverken arbejder med børn eller selv har børn, så kan du aldrig vide, hvornår du kan stå i en situation, hvor det er nødvendigt at kunne redde et barn. Tag ikke chancen, og meld dig til førstehjælp til babyer hos LifeAid i dag - du vil ikke fortryde det!