Børn er uden tvivl fantastiske. Men inden de kan blive en del af verden, må du som gravid gennemgå 9 måneder, hvor din krop er under et enormt pres. Derfor er det også vigtigt, at du altid passer godt på dig selv og din krop, hvis du er gravid. Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan pleje dig selv. Blandt andet kan du give dig selv lidt selvforkælelses med en lækker gravidmassage.

Hvad er en gravidmassage?

En graviditetsmassage er en terapeutisk behandling, der specifikt er designet til at lindre ubehag og fremme velvære hos dig, som er gravid. Massagen fokuserer på at reducere muskelspændinger, lindre ryg- og bækkensmerter samt forbedre blodcirkulationen og lymfedrænage. Ved hjælp af blide strøg og tryk skaber gravidmassagen en beroligende effekt, som kan hjælpe med at reducere stress og angst. Massagen kan også bidrage til at forbedre din søvnkvalitet og fremme en følelse af afslapning og velbehag. Gravidmassage er en tryg og effektiv måde at støtte din voksende krop under graviditeten og skabe en positiv oplevelse for både dig og barnet. Vælg derfor dem til din næste gravidmassage på Østerbro.

Fordelene ved en gravidmassage

En graviditetsmassage tilbyder mange fordele for dig og din baby. Massagen kan blandt andet:

§ Lindre ryg- og bækkensmerter

§ Mindske hævelser

§ Forbedre søvnkvaliteten

§ Reducere stress

§ Øge blodcirkulationen

Ved at øge blodcirkulation, kommer der flere næringsstoffer til din baby, ligesom affaldsstoffer også bliver fjernet fra din krop. Massagen hjælper også med at berolige dit nervesystem, hvilket kan være en fordel for dig, der har tendens til at bekymre sig meget under graviditeten. Desuden kan massagen også forbedre din krops holdning og styrke musklerne, hvilket kan gøre fødslen lettere. Med andre ord er en graviditetsmassage en sikker og behagelig måde at pleje dig selv på under graviditeten. 

Derfor bør du booke en gravidmassage hos MassageKompagniet på Østerbro, København

Er du bosat i Københavnsområdet? Og vil du gerne have en lækker og behagelig graviditetsmassage? Så bør du vælge MassageKompagniet. Her finder du udelukkende veluddannede og engagerede behandlere, der brænder for at give dig en god behandling. De har specialdesignede massageborde, der kan indstilles, så der er rigelig plads til din gravide krop. Både din flotte mave og voksende barm. Det er nemlig essentielt for behandlingen, at du ligger godt. MassageKompagniet tilbyder også en bred vifte af andre massagebehandlinger. Book din massage på Østerbro i dag.