Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Accessories


Her finder du gode butikker med super fede, spændende og nye accessories online. Forhandlerne står naturligvis til rådighed med kompetent hjælp og vejledning, og du kan også læse gode tekster om accessories på siderne. Der er efterhånden fremstillet en del accessories, som kan gøre hverdagen for børnefamilier nemmere. Der er et stort marked for børneaccessories, og der findes desværre også forhandlere på et lavt niveau, der sælger middelmådige og elendige løsninger, og som tilbyder minimal service. Vi vil gerne have, at børnefamilier har let adgang til gode accessories, og derfor har vi samlet en liste over anbefalelsesværdige shops. Disse shops leverer både en pragtfuld service og produkter fra de bedste mærker til stærke priser.
Babadut Babadut

Babadut® gør hverdagen nemmere for børnefamilier. Import fra hele verden, giver et bredt sortiment, der oftest kun kan fås hos Babadut®. Såsom: mobile potte, børnewaders, spild-ikke kop, trekant hagesmæk og tøjstempel til mærkning af barnets tøj.

28 May 2014