Her Accessories

Her finder du gode butikker med super fede, spændende og nye accessories online. Forhandlerne står naturligvis til rådighed med kompetent hjælp og vejledning, og du kan også læse gode tekster om accessories på siderne. Der er efterhånden fremstillet en del accessories, som kan gøre hverdagen for børnefamilier nemmere. Der er et stort marked for børneaccessories, og der findes desværre også forhandlere på et lavt niveau, der sælger middelmådige og elendige løsninger, og som tilbyder minimal service. Vi vil gerne have, at børnefamilier har let adgang til gode accessories, og derfor har vi samlet en liste over anbefalelsesværdige shops. Disse shops leverer både en pragtfuld service og produkter fra de bedste mærker til stærke priser.Kreative Tanker by Anne Rosenskjold

Kreative Tanker by Anne Rosenskjold | Sæt tiden på pause... 

’Kreative Tanker’ er en gavepose til den travle børnefamilie, der værdsætter nærvær, dannelse og kreativitet, men som ikke altid har tiden til at forberede indholdet til den hyggelige stund. 

Med udgangspunkt i H. C. Andersens eventyr lægges der op til en hyggelig stund, hvor kreativiteten og fantasien får frit løb, og hvor vi som børnefamilie får sat tiden på pause... 

ALT, hvad man skal bruge, er i krea-tasken, så den er lige til at tage med i sommerhuset, på restaurant eller måske til et besøg hos bedsteforældrene.  

'Kreative Tanker' henvender sig til børn i alderen 5-12 år. 

Babadut Babadut
Babadut® gør hverdagen nemmere for børnefamilier. Import fra hele verden, giver et bredt sortiment, der oftest kun kan fås hos Babadut®. Såsom: mobile potte, børnewaders, spild-ikke kop, trekant hagesmæk og tøjstempel til mærkning af barnets tøj.