Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Smykker og ure


Her finder du forhandlere af flotte smykker som guld halskæder, sølv halskæder, armbånd, øreringe og halssmykker. Smykkebutikkerne står naturligvis til rådighed med hjælp og vejledning, så tøv ikke med at kontakte dem, hvis der er noget, du er i tvivl om. De kan vejlede omkring materialer, typer og alt andet, du vil vide mere om. Gode smykker kan være med en hele livet igennem. Undgå de dårlige smykkeforhandlere ved at vælge webshops fra vores liste. Vi har nøje gransket markedet igennem for webshops, der tilbyder smykker og ure. Det er kun de bedste, der har fået lov til at passere igennem vores kritiske filter.
Keldorf.dk Keldorf.dk

Hos Keldorf finder du et stort udvalg af kvalitets smykker til ham, hende og den lille. Her finder du blandt andet et store udvalg af børneure, smykker og kreative ideer til dåbsgaver. Vi levere kvit og frit ved køb af 699kr eller der over.

Rosila.dk Rosila.dk

Rosila.dk er webshoppen for piger og kvinder i alle aldre. Her finder du et stort udvalg af accessories såsom smykker, bælter, tasker, tørklæder, hårpynt og meget mere. Meld dig ind i Rosila-klubben og få 10 procent rabat på alle ikke nedsatte varer.

7 October 2014