Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Babyudstyr


Babyudstyr er til at finde, men at finde det der matcher såvel forældres som børns behov, er ikke altid ligetil. Hos nedenstående forhandlere får du kompetent vejledning og svar på alle spørgsmål du må have.
BarnevognsHuset BarnevognsHuset

BarnevognsHuset er en selvstændig butik der sætter service i højsædet. Vi har et fantastisk udvalg af barnevogne og klapvogne, samt af børnetøj, legetøj, babyudstyr og alt tilbehør du og dit barn må behøve.

LilleBi.dk LilleBi.dk

Hos Lille Bi finder du masser af sjovt kvalitetslegetøj til glade børn, babyudstyr, smarte pusletasker, tøj til de mindste samt tumlemøbler og alt det praktiske du har brug for i hverdagen. Vi leverer hurtigt og elsker at give dig den bedste service!


HerEt godt råd når man skal shoppe babyudstyr, er at købe produkter af god kvalitet. Dårlig kvalitet betaler sig sjældent i længden, da mange af tingene kommer på hårde prøver. Men endnu vigtigere er det næsten, at man holder fokus på hvad der er praktisk i højere grad end på hvad der umiddelbart er pænest. Lad en god bletaske være et eksempel på det. Babyudstyr dækker over et væld af forskellige produkter, vær opmærksom på at I ikke nødvendigvis behøver dem alle. Vi Forældre har lavet en udmærket liste over hvad man kan få brug for af babyudstyr når en lille ny kommer til verden.
28 May 2014