Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Pre Born


Her finder du gode forhandlere af nyttige Pre Born produkter. Markedet for Pre Born produkter er omfattende, men forhandlerne nedenfor sikrer dig den bedste service og vejledning. Vi har rettet mange ressourcer mod at udpege de bedste forhandlere af Pre Born produkter, og vi finder nedenstående bedre end resten på markedet. Pre Born artikler dækker over artikler til børn inkl. dem, der er født for tidligt. Det er især svært at finde passende tøj til disse børn, men det leverer nedenstående webshops. Samtidig udmærker de sig ved at tilbyde ekstra ydelser, der ikke er normen i branchen. Vi håber, du finder vores butiksguide behjælpelig til at finde Pre Born babytøj til den nyfødte eller til barnet, som ikke er født endnu.
XS-babytøj.dk XS-babytøj.dk

Velkommen til XS-babytøj.dk – Her finder du masser af lækre kvalitetsvarer til gode priser. Kæmpeudvalg i præmaturstørrelser. Altid hurtig og god betjening!

28 May 2014