Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Babypleje


At finde de rette produkter indenfor babypleje er ikke altid nemt. Men fortvivl ikke, for vi har hos Børneliv samlet en række gode forhandlere, der alle kan hjælpe med guides og grundige vejledninger. De fleste børnefamilier er i dag meget bevidste om kun at tilbyde deres børn allergivenlige produkter, og samtidig har miljøet også opnået en højere prioritet. Dog er det besværligt at skelne mellem de gode og dårlige produkter. Disse forhandlere af babypleje kan hjælpe dig med at finde frem til babypleje, som indfrier dine forventninger. Forhandlerne har selv en meget kritisk tilgang til, hvad der lægges op på siden. Samtidig kan du finde masser af informationer online hos vores anbefalede forhandlere af babypleje.
helsebasen.dk helsebasen.dk

helsebasen.dk

REN REN velvære

REN velvære er økologisk hudpleje, kosttilskud og velvære. Stort udvalg af Økologiske, Svanemærkede og Astma-Allergi godkendte plejeprodukter til børn og voksne. Lækre børneprodukter fra Weleda, Mellisa, Essential Care, Eco.Kid, Zenba og mange flere.

BornFree BornFree

Sutteflasker samt udstyr garanteret 100 procent fri for det hormon forstyrrende stof Bisphenol A. Born Free sutteflaskerne er udstyret med et unikt ventilsystem der minimerer undertryk i flasken og giver dermed et naturligt flow af væske til dit barn.

28 May 2014