Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Billige kontorartikler

Et gigantisk udvalg af billige kontorartikler kan findes online på webshoppen www.remmer.dk.

Remmer har inkluderet rigtig mange billige kontorartikler i deres udvalg. De har faktisk flere tusinde kontorartikler i deres udvalg online. I udvalget finder du alle de klassiske kontorartikler, blandt andet lim, tape, magneter, clips, skæremaskiner, sakse og rigtig meget andet. Tjek selv www.remmer.dk, hvor du kan se alle de billige kontorartikler. Remmer har gjort det muligt for virksomheder at spare kassen på kontorartikler, hvilket er sikret med deres fordelagtige prisgaranti, samtidig med det er uden fragt og gebyrer. Produkter som sælges til lave priser er altid er dejligt, specielt når man heller ikke skal betale for fragten. Du behøver ikke at bestille stort ind for at få fragten gratis, da det gælder uanset om du har en lille eller stor ordre. Dog skal du bestille via dit firma, da Remmer ikke sælger til private kunder på webshoppen. Remmer er billigst med garanti, og hvis du handler mere end en gang hos Remmer, så kan du drage fordel af deres online bonus. Den gør, at du kan spare penge næste gang, du bestiller. Kontorartikler kan simpelthen ikke købes billigere, samtidig med at det er nemt og billigt at handle på webshoppen. Det er langt fra kun kontorartikler, som forhandles. På www.remmer.dk har de et stort udvalg af kontormaskiner i sortimentet. Derudover finder du alt fra kalendere og eksamenspapirer, til rengøringsartikler, møbler med mere. Udvalget er opstillet overskueligt, så du let ved hjælp af menuen til venstre, kan se de forskellige kategorier og varegrupper. Mange store og små virksomheder benytter denne webshop til at forsyne deres kontor med alle de nødvendige ting og alle virksomheder samme mulighed for at spare penge hos Remmer. Du kan lave dit eget katalog på siden, så det er nemmere at finde de rigtige produkter næste gang. Hos Remmer er der nul gebyrer, så du kan bestille så meget, som du har brug for.

Køb dine kontorartikler billigt på www.remmer.dk.

7 April 2014