Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Salt og Peber - Catering og brunch

Salt og Peber er en af Danmarks største leverandører af mad ud af huset. Med et menukort, som spænder meget bredt, er der altid noget for enhver smag på siden. Salt og Peber har i høj grad specialiseret sig i, at fremstillet prisstærke retter, der smager supergodt. Bestillingen foregår som udgangspunkt online, og er både nemt og intuitivt. Man finder hurtigt frem til den ret man ønsker sig, og det er generelt en fornøjelse, at bestille mad hos Salt og Peber.dk.

Indenfor catering i Danmark, er der få firmaer som de seneste år har markeret sig så positivt, som det er tilfældet med Salt og Peber. Med et stort udvalg af spændende retter, en venlig og imødegående kundeservice og fornuftige priser, er Salt og Peber altid et fornuftigt valg, når man skal vælge en leverandør af catering. Der skal derfor lyde en klar opfordring om, at kigge forbi Salt og Peber.dk, og se deres udvalg indenfor kvalitets catering.

Skal venner eller familie inviteres på brunch? Så har den danske catering side Salt og Peber lige nu stribevis af gode tilbud. Salt og Peber har markeret sig ganske positivt indenfor mange typer mad ud af huset, og har da uden tvivl allerede leveret lækker mad til stribevis af konfirmationer, fødselsdage og firmafester landet over. Salt og Pebers katalog er ganske stort, og inkluderer som nævnt blandt andet brunchmenuer. Alligevel synes firmaet altid at holde en meget høj standard, uanset om de er tale om brunch ud af huset, julefrokost eller lækre, middagsretter. Hvis de vil give deres gæster en lækker og velsmagende start på dagen, så bør der lyde en klar opfordring om, at så vejen forbi www.SaltogPeber.dk. Udvalget indenfor brunch er ganske stort, er fyldt med gode og sunde råvarer, og er en sand fryd for smagsløgene.
10 February 2014