Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sonos – Køb jagtudstyr, luftgevær og hundefoder online

Hos Sonos sætter vi en ære i at tilbyde et stort udvalg af outdoor udstyr. I vores online shop finder du bl.a. jagtudstyr af høj kvalitet. Alt fra kikkerter, høreværn, ørepropper, termoflasker og jagtknive. Når du køber jagtudstyr på Sonos.dk modtager du typisk dine varer efter 2-4 hverdage. Sonos gør det nemt for dig at købe jagtudstyr, da du kan side derhjemme i ro og mag og udvælge præcis det jagtudstyr du står og mangler.

På Sonos.dk finder du udover jagtudstyret også et stort udvalg af luftgeværer. Skal du bruge et nyt luftgevær er du derfor kommet til det helt rette sted. Vi sætter en ære i at sælge luftgeværer til billige priser, men uden at det går ud over service og kvalitet. Vi kan skaffe næsten alle luftgeværer fra Gamo og Air Arms, så er der en model du ikke kan finde i shoppen, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan skaffe den til dig.

Er du beriget med menneskets bedste ven, tilbyder vi også et udvalg af hundefoder fra Vilofarm. Det er dansk produceret hundefoder af højeste kvalitet, som indeholder alt det din hund har brug for. Det gode ved hundefoder fra Vilofarm er at kvaliteten er på højde med andre mærker, men at prisen er langt billigere. På den måde gør man som forbruger virkelig en god handel. Prøv eventuelt en hundefoder prøvepose, så din hund kan få en lækker smagsprøve.
15 July 2014