Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Børnesko


Det er ikke sjovt at være fod i den forkerte børnesko! Derfor finder du nedenfor en række gode skobutikker der kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige børnesko, støvler, børnesandaler eller andet fodtøj til dine børn.
Louise Louise søs børnetøj

Her finder du smart og funktionelt børnetøj til uhørt lave priser. Vi har mange forskellige Disney sko til gode priser. Vi lægger stor vægt på at give en god service og hurtig levering. Fragtfri levering ved køb over 400 kr.

Skosnuden Skosnuden

Skobutikken til den travle børnefamilie, som ønsker kvalitet og god service. Vi bruger selv alle de mærker vi fører, og hjælper gerne med valg af størrelse og pasform. Handel over nettet er en livsstil, som kan levne mere tid og ro til familien.

GrowingFeet.dk GrowingFeet.dk

GrowingFeet.dk er den største specialbutik for børnesko på nettet. Vi har et kæmpe udvalg af lækre kvalitetssko til drenge og piger i alderen 0-12 år. Mærker: Primigi, Naturino, Bundgaard, Geox, Diesel, Pom D’Api, Petit, Camper, Vans.Fuzzies.dk Fuzzies.dk

I vores netbutik her finder du hjemmesko som dækker et hvert behov og smag. Skønne hjemmesko i mange farver og varianter til de søde prinesser og frække pirater. Alle hjemmesko er med skridhæmmende bund og foret så de holder de små fødder varme.


HerNår du skal vælge børnesko, så skal du først og fremmest være opmærksom på om de er store nok. De skal kunne komme på uden problemer og der skal være plads til at vokse og bevæge sig hele vejen rundt om foden. Samtidigt må børneskoene dog ikke være for store, da det gør det besværligt for børnene at gå rundt i dem.
En god ide er at købe flere af den samme slags børnesko, hvis du har fundet en model der passer perfekt og som er til at betale. Du skal du huske at tænke på at børns smag ændrer sig efterhånden som de bliver ældre, så de sko som er smarte nu bliver måske ikke ved med at være smarte i børnenes øjne. Sørg for, hvis du er i tvivl om noget, at spørge de skobutikker du handler i til råds, så du sikrer dig, at det er de rigtige børnesko du køber.
28 May 2014