Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Ventetøj


Er ventetøj blevet aktuelt? Når graviditeten er i de sidste faser, så begynder tøjet i garderoben at sidde lidt for stramt. Her finder du gode butikker med behageligt ventetøj online. Forhandlerne står naturligvis til rådighed med hjælp, vejledning og service. Dem, vi har udvalgt, er drevet af passionerede ejere, som vil skabe de bedste rammer for kommende mødre. Der er gode tips og guides på siderne, og der er nyttige tekster. Disse udvalgte butikker skiller sig positivt ud fra mængden.
Purløg Purløg Persille

- Kræser om gravide, mødre og deres familier. Alt i vente- og ammetøj, lækkert tilbehør og pusletasker, babytøj m.m. Masser af økologiske lækkerier og stort udvalg af bl.a. Boob, Queen Mum, Milker, Dote, Pomkin, Mothers en Vogue, Storksak m.fl.

Lauraamalie.dk Lauraamalie.dk

Hos Lauraamalie.dk finder du lækkert ventetøj, ammetøj og børnetøj. Stort udvalg i bl.a. ventejeans og ammebluser og masser af økologisk tøj.

14 July 2014